Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Που θα δούμε φέτος την Formula 1;

Ελλάδα 0:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Που θα δούμε φέτος την Formula 1;

FORMULA 1

Που θα δούμε φέτος την Formula 1;

FORMULA 1

Το πρωτάθλημα της F1 ξεκινάει αυτό το ΠΣΚ. Και εσύ μπορείς να μην χάσεις δευτερόλεπτο από την συναρπαστική δράση χάρη στις ζωντανές μεταδόσεις…

Advertisement
Advertisement

Kαι φέτος ο ANT1 και ο ANT1+ θα καλύψουν τηλεοπτικά το παγκόσμιο πρωτάθλημα της F1. Τα 24 Grand Prix μαζί με τις ελεύθερες και κατατακτήριες δοκιμές και τα 6 Sprint Races του 2024 θα μεταδοθούν ζωντανά, αποκλειστικά από το ΑΝΤ1+.

Στον ANT1 θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθείτε ελεύθερα τους αγώνες της Κυριακής (ή του Σαββάτου σε Μπαχρέιν και Σαουδική Αραβία). Πριν από κάθε Grand Prix θα μεταδίδεται η ειδική εκπομπή Formula 1 Show, με τις καλύτερες στιγμές από τις κατατακτήριες δοκιμές, μαζί με όλα τα νέα της διοργάνωσης και ρεπορτάζ γύρω από τις ομάδες και τους οδηγούς.

Η μετάδοση στο ΑΝΤ1+ θα είναι χωρίς διαφημίσεις, απρόσκοπτη θέαση των Grand Prix και όλου του επιπλέον περιεχομένου. Στο ΑΝΤ1+ θα υπάρχει δυνατότητα catch up κάθε Grand Prix καθώς και των υπόλοιπων αγώνων και του ειδικού περιεχομένου.

Advertisement
Advertisement

Επιπλέον, στο ΑΝΤ1+ θα μεταδίδονται οι αγώνες των πρωταθλημάτων της F2 και της F3, το F1 Academy και το Porsche Supercup μαζί με αποκλειστικό περιεχόμενο και ιστορικούς αγώνες της Formula 1.

Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ επιλέγει να προσφέρει όλο το πλούσιο περιεχόμενο της F1 ζωντανά, αποκλειστικά μέσα από το ΑΝΤ1+ και να προβάλλει τα Grand Prix σε ετεροχρονισμένη μετάδοση στον ANT1 TV (delay ή μαγνητοσκόπηση). Το 1o και το τελευταίο GP θα μεταδοθεί ζωντανά και στον ΑΝΤ1.

Ακόμα, η εκπομπή Formula 1 Show θα προβάλλεται και στον ΑΝΤ1, πριν την ετεροχρονισμένη προβολή των Grand Prix, για να μας μεταφέρει πλούσιο ρεπορτάζ, τις πιο δυνατές στιγμές των κατατακτήριων δοκιμών, ζωντανές συνδέσεις αλλά και αποκλειστικές συνεντεύξεις από τους κορυφαίους οδηγούς της διοργάνωσης.

Κάνοντας την F1 προσιτή

Advertisement

O Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ εναρμονίζεται με τις πρακτικές που ακολουθούν οι περισσότερες χώρες του κόσμου στο πρωτάθλημα της F1 που μεταδίδουν μόνο συνδρομητικά (Αγγλία, Κύπρος, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Γερμανία, ΗΠΑ, Ολλανδία κ.α.) Ελάχιστες είναι οι χώρες που το δείχνουν ελεύθερα (Αλβανία, Ουγγαρία, Λουξεμβούργο, Τατζικιστάν, Πακιστάν και Κίνα).

Στην Ελλάδα, ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ επιλέγει να προσφέρει όλο το πλούσιο περιεχόμενο της F1 ζωντανά, αποκλειστικά μέσα από το ΑΝΤ1+ και να προβάλλει τα Grand Prix σε ετεροχρονισμένη μετάδοση στον ANT1 TV (delay ή μαγνητοσκόπηση).

Advertisement

Αξίζει να σημειωθεί, ότι σε όλες τις χώρες που η F1 μεταδίδεται συνδρομητικά δεν υπάρχει η ετεροχρονισμένη μετάδοση σε free to AIR TV, κάτι το οποίο παρέχει ο ΑΝΤ1 στους τηλεθεατές του, ανάλογα με τις ανάγκες του προγραμματισμού. Η πλατφόρμα ΑΝΤ1+, προσφέρει στην τόσο ανταγωνιστική τιμή των 5,55€, εκτός από το κορυφαίο γεγονός του μηχανοκίνητου αθλητισμού, μια μεγάλη συλλογή με ταινίες και σειρές από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, αποκλειστικά ή σε πρώτη προβολή μέσω του ANT1+ Originals.

Επίσης, οι συνδρομητές έχουν πρόσβαση και στη θεματική ενότητα Combat Sports, που περιλαμβάνει τις μεγαλύτερες διοργανώσεις μαχητικών αθλημάτων παγκοσμίως, όπως WrestleMania, Royal Rumble, Smackdown, κ.α. Τέλος, με το ANT1+ Preview, οι συνδρομητές μπορούν να βλέπουν τα νέα επεισόδια των αγαπημένων σειρών του ΑΝΤ1 πριν από την προβολή τους στην τηλεόραση