FORMULA 1

Που είναι οι οδηγοί της F1 την περίοδο του κορωνοϊού;

Ελλάδα 22:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Που είναι οι οδηγοί της F1 την περίοδο του κορωνοϊού;

FORMULA 1

Που είναι οι οδηγοί της F1 την περίοδο του κορωνοϊού;

FORMULA 1

Σε έναν κόσμο που δεν θα είχε αντιμετωπίσει την παγκόσμια πανδημία του κορωνοϊού, οι οδηγοί της Formula 1 θα βρίσκονταν λογικά επί ασιατικού εδάφους.

Advertisement
Advertisement

Τα Grand Prix Αυστραλίας, Μπαχρέιν και Βιετνάμ θα είχαν ολοκληρωθεί και η κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα ετοιμαζόταν για τον αγώνα της Κίνας, στην πίστα της Σαγκάης.

Ωστόσο τίποτα από αυτά δεν έχει συμβεί και έτσι οι πιλότοι της F1 εφαρμόζουν το «μένουμε σπίτι». Ή στο περίπου. Ας δούμε λοιπόν που βρίσκονται αυτές τις ημέρες, πόσοι έχουν επιστρέψει στη βάση τους και πόσοι εκμεταλλεύονται την κοινωνική απόσταση περνώντας χρόνο σε μέρη που δεν έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν για πολύ.

Με δεδομένο πως οι περισσότεροι είναι κάτοικοι Μονακό ή Ελβετίας (για φορολογικούς λόγους), αφού σας δείξαμε σε προηγούμενο άρθρο τι κάνουν αυτές τις ημέρες (διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ) ας δούμε που βρίσκονται!

Advertisement
Advertisement

Lewis Hamilton
O παγκόσμιος πρωταθλητής δεν επέστρεψε στο σπίτι του στο Μονακό. Αντίθετα έστειλε στους fans του χαιρετισμούς και αισιοδοξία «από κάπου μακριά». Πάνω σε μία σανίδα του surf, απολαμβάνοντας τη θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα.

Advertisement

Valtteri Bottas
Μπορεί να είναι πια μόνιμος κάτοικος Μονακό αλλά εκμεταλλεύτηκε όσα συμβαίνουν για να ταξιδέψει στην πατρίδα του. Ο οδηγός της Mercedes βρίσκεται κάπου στη Βόρεια Φινλανδία, απολαμβάνοντας την απομόνωση από τον υπόλοιπο πλανήτη παρέα με τη νέα αγαπημένη του, κορυφαίο όνομα της ποδηλασίας, Tiffany Cromwell.

Advertisement

Charles Leclerc
Τηρεί το «μένουμε σπίτι», εύκολο όταν μένεις στο Μονακό! Όσο για τις ασχολίες του, εκτός από προπόνηση, επιδεικνύει τις ικανότητές του και στα video games αφού νίκησε στο Virtual Grand Prix του Albert Park!

Sebastian Vettel
Ως γνωστόν ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής απέχει από τα social media. Έκανε όμως ία guest εμφάνιση στα «κανάλια» της Scuderia Ferrari από το σπίτι του στην Ελβετία, όπου ζει με τη σύζυγό του Hanna και τα τρία τους παιδιά.

Max Verstappen
Από το 2015 έγινε μόνιμος κάτοικος Πριγκιπάτου και εκεί περνάει τις μέρες τους παίζοντας video games!

Alex Albon
Οικογενειακές στιγμές για τον Ταϊλανδό οδηγό της Red Bull Racing, με τη μητέρα και τα αδέρφια του στο Λονδίνο.

Lando Norris
«Δεν μετακομίζω στο Μονακό – όχι ακόμα…», είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο 20χρονος οδηγός της McLaren που παραμένει στην Αγγλία και το άγνωστο Γκίλντφορντ ενώ αυτή την περίοδο «πρωταγωνιστεί» στα social media και τα Virtual GPs.

Carlos Sainz
Παρότι τώρα μένει στο Γουέιμπριτζ της Αγγλίας για να είναι κοντά στην έδρα της McLaren, επέστρεψε στην Ισπανία για να είναι κοντά στην οικογένειά του αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Daniel Ricciardo
O οδηγός της Renault έχει εξελιχθεί σε… “πολίτη του κόσμου” αφού έχει σπίτια τόσο στο Μονακό όσο και στο Λος Άντζελες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Ωστόσο, μετά την αναβολή του εντός έδρας αγώνα του, ο Αυστραλός είχε την ευκαιρία να πάει στη φάρμα του, στο Περθ όπου περνάει με τον καλύτερο τρόπο την περίοδο της καραντίνας.

 

View this post on Instagram

 

Only visitors I allow right now

A post shared by Daniel Ricciardo (@danielricciardo) on

Daniil Kvyat
Γεννημένος στη μακρινή Ούφα της Ρωσίας, μετακόμισε σε μικρή ηλικία στη Μόσχα αλλά ώρα πια είναι κι αυτός κάτοικος Μονακό όπου ζει με την αγαπημένη του Kelly Piquet, κόρη του πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1!

 

View this post on Instagram

 

Pushing different kind of wheels this weekend 🍼

A post shared by Daniil Kvyat (@danydk1) on

Pierre Gasly
O teammate του στην AlphaTauri έχει εγκλωβιστεί μακριά από το σπίτι. Η αγαπημένη του είναι στη Μπολώνια της Ιταλίας, οι γονείς του στη Γαλλία κι εκείνος σε ένα ξενοδοχείο στο Ντουμπάι!

Sergio Perez
O οδηγός από τη Γουαδαλαχάρα του Μεξικό ανήκει στη λίστα των… κατοίκων του Μονακό, όπου περνάει αυτές τις ημέρες.

Kimi Raikkonen
Όταν δεν τρέχει στις πίστες του κόσμου, ο Φινλανδός άλλοτε είναι στην πατρίδα του κι άλλοτε στο εντυπωσιακό σπίτι του στο Μπάαρ, ένα μικρό χωριό κοντά στη Ζυρίχη της Ελβετίας. Κι από εκεί ανεβάζει σχεδόν καθημερινά ενδιαφέροντα stories με οικογενειακές στιγμές!

Antonio Giovinazzi
Πιστός στην πατρίδα του παραμένει ο οδηγός από την Πούλια, που παρά την καραντίνα δεν έχει χάσει το χιούμορ του!

Romain Grosjean
Γαλλικής υπηκοότητας αλλά γεννημένος στη Γενεύη, ο οδηγός της Haas ανήκει στην κατηγορία εκείνων που προτιμούν την οικογενειακή ζωή, στην ησυχία της Ελβετίας. Μαζί με τη σύζυγό του και πρώην τηλεπαρουσιάστρια Marion Jolles, επέλεξαν τη Νιόν όπου ζουν με τα τρία τους παιδιά. Μάλιστα το περασμένο καλοκαίρι ο 33χρονος αντιμετώπισε επίδοξους ληστές που εισέβαλλαν στο σπίτι του! Εκεί περνάει αυτές τις ημέρες, συνδυάζοντας γυμναστική με οικογενειακές στιγμές!

Kevin Magnussen
O Δανός έχει αλλάξει πολλές φορές μόνιμη κατοικία. Στα χώρια της McLaren είχε μετακομίσει στο Ουόκινγκ για να είναι δίπλα στην έδρα της ομάδας. Μετά επέστρεψε στην πατρίδα του και το Ροσκίλντε αλλά από το 2008 έχει ακολουθήσει το παράδειγμα του Fernando Alonso και μένει στο Ντουμπάι!

George Russell
O 22χρονος από το Κινγκς Λιν της Αγγλίας, μένει αυτή την περίοδο στο σπίτι των γονιών του! Η ζωή του ροκ σταρ μπορεί να περιμένει…