Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Πότε θα δούμε τη νέα Force India;

Ελλάδα 17:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πότε θα δούμε τη νέα Force India;

FORMULA 1

Πότε θα δούμε τη νέα Force India;

FORMULA 1

Ολοένα και αυξάνονται τα σύννεφα πάνω από το στρατόπεδο της Force India. Η ινδική ομάδα που φημολογείται πως αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, ενδέχεται να μην κάνει καν δοκιμές εξέλιξης με το μονοθέσιο με το οποίο θα αγωνίζεται φέτος!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Η ομάδα του Vijay Mallya ήταν απούσα από το τετραήμερο τεστ της Χερέθ ντε λα Φροντέρα και είχε ανακοινώσει πως η νέα VJM08 θα κάνει το ντεμπούτο της στις 19 Φεβρουαρίου όταν και αρχίζει το πρώτο τετραήμερο τεστ στην πίστα της Βαρκελώνης. Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα τη δούμε ούτε εκεί ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως ίσως έχουμε… κατάρρευση πριν την πρεμιέρα της Αυστραλίας.

Ο αναπληρωτής διευθυντής της ομάδας, Bob Fernley, παρουσιάστηκε κάθε άλλο παρά καθησυχαστικός σε σχετικές του δηλώσεις…

Advertisement
Advertisement

«Από τις πληροφορίες που έχω σήμερα και γνωρίζοντας το πρόγραμμα λειτουργιών της ομάδας, σας λέω πως θα βρισκόμαστε στο grid της Μελβούρνης. Το μοναδικό ερώτημα για εμένα, είναι σε πόσες εκ των τεσσάρων ημερών δοκιμών του τελευταίου τεστ του χειμώνα, θα λάβουμε μέρος. Στο δεύτερο τεστ δεν θα έχουμε το νέο μονοθέσιο, εξετάζουμε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσουμε το περυσινό ώστε να δουλέψουμε λίγο στον τομέα των ελαστικών. Ελπίζω στο τρίτο τεστ να είμαστε παρόντες, εξ αρχής, με το μονοθέσιο του 2015 και παράλληλα, η καθυστέρηση αυτή να μην έχει πολλές αρνητικές συνέπειες», είπε ο Fernley στο BBC.