Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Πότε θα δούμε τη νέα Alfa Romeo F1;

Ελλάδα 9:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πότε θα δούμε τη νέα Alfa Romeo F1;

FORMULA 1

Πότε θα δούμε τη νέα Alfa Romeo F1;

FORMULA 1

Μετά τις Scuderia Ferrari, AlphaTauri, McLaren, Renault και Mercedes και Racing Point, η Alfa Romeo Racing έγινε η έβδομη εκ των δέκα ομάδων της Formula 1 που ανακοίνωσε ημερομηνία αποκαλυπτηρίων!

Advertisement
Advertisement

Αναφερόμαστε στο μονοθέσιο με το οποίο η πρώην… Sauber, θα λάβει μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2020 και που θα μας συστηθεί την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου. Δηλαδή την ημέρα που ξεκινά το πρώτο, τριήμερο, χειμερινό τεστ εξέλιξης!

Σε αντίθεση λοιπόν απ’ ότι έχουμε δει ως πρόθεση των άλλων ομάδων, η Alfa Romeo Racing ORLEN όπως είναι πλέον το πλήρες όνομά της μετά ενίσχυση από τους εξ Πολωνίας ορμώμενων χορηγών, δεν θα κάνει ξεχωριστή εκδήλωση.

Στις 8.15 το πρωί, λίγο πριν ανοίξει το pit lane της πίστας της Βαρκελώνης για το πρώτο τεστ, οι επίσημοι οδηγοί της ομάδας Kimi Räikkönen και Antonio Giovinazzi θα τραβήξουν το σεντόνι που θα καλύπτει τη C39 όπως θα είναι το όνομά της.

Advertisement
Advertisement

Εκεί θα βρίσκεται ο νέος εφεδρικός οδηγός της Alfa Romeo, o Robert Kubica, ο επικεφαλής της ομάδας Frédéric Vasseur αλλά και μέλη του τεχνικού team. Μετά το πέρας των δοκιμών εκείνης της ημέρας, θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου όπου οι προαναφερθέντες θα μιλήσουν στους εκπροσώπους των ΜΜΕ ενόψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά οι ημερομηνίες που έχουν γνωστοποιηθεί σχετικά με τα αποκαλυπτήρια των μονοθεσίων που θα λάβουν μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 του 2020:

Advertisement

11/2 Scuderia Ferrari
12/2 Renault F1
13/2 McLaren
14/2 Mercedes
14/2 Alpha Tauri
17/2 Racing Point
19/2 Alfa Romeo Racing

Ακόμα δεν έχουμε νέα σχετικά με τις παρουσιάσεις των Red Bull Racing, Haas και Williams.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Τελευταίο F1 Vlog της σεζόν με «συνοδηγό» την Αριάνα Παπαγιάννη
Pit Stop σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας (video)
Το F1 Vlog πάει… Dakar!

 

Advertisement