Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Πότε θα αποκαλυφθεί η νέα Red Bull;

Ελλάδα 12:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πότε θα αποκαλυφθεί η νέα Red Bull;

FORMULA 1

Πότε θα αποκαλυφθεί η νέα Red Bull;

FORMULA 1

Μετά τις Scuderia Ferrari, Racing Point, Renault F1, McLaren F1, Alfa Romeo Sauber, Scuderia Toro Rosso και Mercedes AMG F1, η Red Bull Racing έγινε η όγδοη ομάδα της Formula 1 που ανακοίνωσε την ημερομηνία παρουσίασης του νέου της δημιουργήματος!

Advertisement
Advertisement

Η RB15 θα είναι το μονοθέσιο με το οποίο οι «ταύροι» θα ριχτούν στην αρένα του παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2019, με τους Max Verstappen και Pierre Gasly πίσω από το τιμόνι.

Ωστόσο η μεγάλη αλλαγή σε σχέση με τα προηγούμενα μονοθέσια είναι πως στο πίσω μέρος, δεν θα έχει πια υβριδική μηχανή της Renault αλλά κινητήριο σύνολο κατασκευασμένο από τη Honda.

Πέρα από το σλόγκαν «πιέζουμε τα όρια» δεν αναφέρεται κάτι περισσότερο στο σχετικό post, εκτιμάται όμως πως η αυστριακή ομάδα θα πραγματοποιήσει και ημέρα κινηματογράφησης, ώστε να κάνει το shakedown της RB15 και να γλιτώσει από απρόοπτα που μπορεί να της στοιχίσουν χρόνο στην πρώτη ημέρα των χειμερινών δοκιμών εξέλιξης.

Θυμίζουμε πως κάθε ομάδα έχει δικαίωμα για δύο ημέρες στην πίστα για προωθητικούς σκοπούς, ωστόσο με όριο τα 100 χιλιόμετρα δράσης και χρήση ειδικών ελαστικών επίδειξης της Pirelli κι όχι των γομών που θα χρησιμοποιούνται στους αγώνες.

Advertisement

Αυτή θα είναι η τρίτη αποκάλυψη που θα γίνει στις 13 Φεβρουαρίου, ενώ ακόμα δεν ξέρουμε πότε θα παρουσιαστεί η νέα Williams αλλά και η νέα Haas, καθώς η αμερικανική ομάδα έχει γνωστοποιήσει μόνο πως θα δείξει τα νέα της χρώματα στις 7 Φεβρουαρίου.

Αναλυτικά οι έως τώρα ημερομηνίες παρουσιάσεων:

Scuderia Toro Rosso STR14 11 Φεβρουαρίου
Renault R.S.18 12 Φεβρουαρίου
Racing Point ? 13 Φεβρουαρίου
Mercedes AMG F1 W10 EQ Power+ 13 Φεβρουαρίου
Red Bull Racing RB15 13 Φεβρουαρίου
McLaren MCL34 14 Φεβρουαρίου
Ferrari ? 15 Φεβρουαρίου
Alfa Romeo Sauber ? 18 Φεβρουαρίου
Advertisement

Οι χειμερινές δοκιμές εξέλιξης θα αρχίσουν στις 18 Φεβρουαρίου και θα λάβουν χώρα στο σιρκουί του Μονμελό στην Καταλονία.