Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Αποκαλύπτει νέα εμφάνιση η Haas F1

Ελλάδα 21:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκαλύπτει νέα εμφάνιση η Haas F1

FORMULA 1

Αποκαλύπτει νέα εμφάνιση η Haas F1

FORMULA 1

Η Haas F1 θα γίνει η πρώτη ομάδα που θα μας δείξει κάτι από την εμπλοκή της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 του 2019, όμως αυτό δεν θα είναι το νέο της μονοθέσιο.

Advertisement
Advertisement

Η αμερικανική ομάδα θα μας αποκαλύψει τα νέα της χρώματα και τη νέα της ταυτότητα, πράγμα που θα συμβεί την προσεχή Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου. Η ανακοίνωση ήρθε μέσω social media και δεν ανέφερε κάτι για την επίσημη αποκάλυψη της νέας Haas.

Θυμίζουμε πως η ομάδα του Gene Haas, μαζί με τις Red Bull Racing και Williams, είναι οι μοναδικές που ακόμα δεν έχουν αποκαλύψει την ημερομηνία που θα συστήσουν στον κόσμο τα νέα τους «όπλα».

Advertisement
Advertisement

Όσο για την ανάγκη παρουσίασης της νέας εικόνας της ομάδας, έρχεται παρέα με το νέο μεγάλο χορηγό, την εταιρεία ενεργειακών ποτών Rich Energy. Αναμένουμε λοιπόν να δούμε τη Haas να είναι πλέον ντυμένη σε μαύρο και χρυσό. Πίσω από το τιμόνι θα είναι και φέτος οι Romain Grosjean και Kevin Magnussen.

Αναλυτικά οι έως τώρα ημερομηνίες παρουσιάσεων:

Scuderia Toro Rosso STR14 11 Φεβρουαρίου
Renault R.S.18 12 Φεβρουαρίου
Racing Point ? 13 Φεβρουαρίου
Mercedes AMG F1 W10 EQ Power+ 13 Φεβρουαρίου
McLaren MCL34 14 Φεβρουαρίου
Ferrari ? 15 Φεβρουαρίου
Alfa Romeo Sauber ? 18 Φεβρουαρίου
Advertisement

 

Οι χειμερινές δοκιμές εξέλιξης θα αρχίσουν στις 18 Φεβρουαρίου και θα λάβουν χώρα στο σιρκουί του Μονμελό στην Καταλονία.

Advertisement