Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Πότε θα αποκαλυφθεί η νέα McLaren;

Ελλάδα 23:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πότε θα αποκαλυφθεί η νέα McLaren;

FORMULA 1

Πότε θα αποκαλυφθεί η νέα McLaren;

FORMULA 1

H McLaren έγινε η πρώτη ομάδα της Formula 1 που αποκάλυψε την ημερομηνία παρουσίασης του μονοθεσίου με το οποίο θα λάβει μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2016!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Η MP4-31 θα αποκαλυφθεί στις 21 Φεβρουαρίου, μία ημέρα πριν αρχίσει το πρώτο χειμερινό τεστ εξέλιξης που θα πραγματοποιηθεί στην πίστα της Καταλούνια, στη Βαρκελώνη. Ωστόσο το νέο βρετανικό μονοθέσιο δεν θα μας συστηθεί στο… pitlane όπως συνηθίζεται όταν τα αποκαλυπτήρια πάνε «πακέτο» με δοκιμές αλλά διαδυκτιακά.

Η μονάδα ισχύος είναι φυσικά και φέτος από τη Honda, με τους Ιάπωνες να ευελπιστούν πως έχουν βελτιώσει την πληθώρα προβλημάτων που καταδίκασαν πέρυσι την ιστορική ομάδα του Ουόκινγκ σε μία καταστροφική σεζόν.

Advertisement
Advertisement

Πίσω από το τιμόνι της MP4-31 θα είναι ξανά οι δύο πρώην παγκόσμιοι πρωταθλητές, Fernando Alonso και Jenson Button ενώ ρόλο δοκιμαστή, θα έχει αντί του Kevin Magnussen, o Stophen Vandoorne.

Αξίζει να σημειωθεί πως όπως αποκάλυψε στο motorsport.com ο διευθυντής λειτουργιών της McLaren, Simon Roberts, η αλλαγή του προγράμματος του 2016 είχε ως αποτέλεσμα να αλλάξει και όλο το πρόγραμμα «γέννησης» του νέου μονοθεσίου. Έτσι 110 εργαζόμενοι στη Βρετανική ομάδα θυσίασαν τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές τους για να καταφέρει η MP4-31 να είναι παρούσα στο πρώτο τεστ.