Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Πόσο κόστισε στη Renault o Ricciardo;

Ελλάδα 7:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόσο κόστισε στη Renault o Ricciardo;

FORMULA 1

Πόσο κόστισε στη Renault o Ricciardo;

FORMULA 1

Μπορεί να υπάρχει η γενικότερη αίσθηση πως η Renault «δελέασε» τον Daniel Ricciardo προσφέροντάς του ένα κατά πολύ καλύτερο συμβόλαιο από εκείνο που του πρότεινε η Red Bull Racing, ωστόσο σύμφωνα με τον Cyril Abiteboul αυτό δεν ισχύει.

Advertisement
Advertisement

Ο επικεφαλής της Renault F1, μίλησε για τη συμφωνία με τον Αυστραλό οδηγό και τόνισε πως τα χρήματα τα οποία αυτός θα λαμβάνει, θα είναι απολύτως… λογικά.

«Θα ήθελα να πω ότι η συνεργασία με τον Daniel είναι σίγουρα έναντι ενός εξαιρετικά λογικού αντιτίμου, καμία σχέση με αντίστοιχες που βλέπουμε αλλού στη Formula 1. Προφανώς είναι εναρμονισμένη με το επίπεδο ικανοτήτων και ταλέντου του, καθώς και όσων πιστεύουμε πως μπορεί να φέρει στην ομάδα μας. Δεν είναι όμως ανόητα πολλά χρήματα. Όλα έγιναν εντός λογικού πλαισίου κι όχι εις βάρος του συνολικού πλάνου της ομάδας, που μπορεί να συνεχίσει να ξοδεύει όσα χρήματα πρέπει στην εξέλιξη του μονοθεσίου και της υβριδικής μηχανής», είπε ο 41χρονος στο Motorsport.

Μετά από δύο σεζόν στη Scuderia Toro Rosso και πέντε στη Red Bull Racing με την οποία κατέκτησε επτά νίκες, ο Ricciardo πήρε την τολμηρή απόφαση να αλλάξει στέγη το 2019. Teammate του θα είναι ο Nico Hulkenberg.

Advertisement
Advertisement