Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ποιος θα αντικαταστήσει τον Webber;

Ελλάδα 1:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιος θα αντικαταστήσει τον Webber;

FORMULA 1

Ποιος θα αντικαταστήσει τον Webber;

FORMULA 1

Όπως ίσως γνωρίζετε ο 36χρονος Αυστραλός πιλότος ανακοίνωσε πριν μερικές ημέρες την απόφασή του να αποχωρήσει από τη F1 στο τέλος της χρονιάς. Έτσι η μια εκ των δυο θέσεων στη Red Bull μένει κενή και φυσικά οι φήμες για το ποιος θα την καλύψει δίνουν και παίρνουν. ΤΟΥ Τ. ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ

Advertisement
Advertisement

Προσωπικά θα ποντάραμε στο ότι θα την καλύψει κάποιος νέος οδηγός της Red Bull αλλά οι φήμες φέρουν ως πρώτο φαβορί το Κίμι Ράικονεν. Το σίγουρο είναι πως ο παγκόσμιος πρωταθλητής Σεμπάστιαν Φέτελ θα εκφράσει την άποψή του για το τι θα γίνει με τον teammate του ενώ στην ομάδα φέρονται να είναι ενοχλημένοι με την πολύ σύντομη προειδοποίηση του Γουέμπερ μόλις μια ώρα προτού ανακοινώσει την απόφασή του.

Μιλώντας για τον αντικαταστάτη του Γουέμπερ ο αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας Κρίστιαν Χόρνερ τόνισε: «Σίγουρα θέλουμε έναν γρήγορο οδηγό. Θέλουμε τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό την επόμενη χρονιά. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να υπάρχουν κάποιοι οδηγοί που θα ήθελαν να οδηγήσουν για τη Red Bull ενώ επιπλέον υπάρχουν και κάποιοι εξαιρετικά ταλαντούχοι οδηγοί στην Toro Rosso. Δε βιαζόμαστε να πάρουμε απόφαση. Σίγουρα ο Φέτελ θα είναι ενήμερος για τις επιλογές ενώ και η γνώμη του θα έχει σημασία για μας».

Advertisement
Advertisement