Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Πιστεύει στη Renault o Prost

Ελλάδα 18:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πιστεύει στη Renault o Prost

FORMULA 1

Πιστεύει στη Renault o Prost

FORMULA 1

Μιας και αποτελεί πρεσβευτή της, σίγουρα δεν θα μπορούσε να βγάλει αρνητισμό σχετικά με τις δυνατότητές της. Ο λόγος για τον Alain Prost και τη Renault, που προσπαθεί  να κλείσει την ψαλίδα από τη Mercedes στο μέτωπο των μονάδων ισχύος της Formula 1.

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, δήλωσε στο βρετανικό περιοδικό Autosport: «Πάντα η Renault αναζητούσε ανταγωνισμό και μεγάλες προκλήσεις. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ίσως ξεκίνησε με καθυστέρηση τη δουλειά πάνω στις νέες μονάδες ισχύος. Ή μπορεί η Mercedes να είχε ξεκινήσει πολύ νωρίς. Έτσι είναι όμως οι αγώνες. Μεγάλο ατού της Mercedes είναι πως δημιούργησαν εξ αρχής μαζί, σασί και κινητήρα. Αυτό είναι που κάνει τη διαφορά. Όμως με σκληρή δουλειά από πλευράς Renault και τη συνεχή πρόοδο που αναμένουμε, ίσως σε 2-3 αγώνες τα πράγματα να εξελιχθούν διαφορετικά».

Αρωγός σε αυτό θα είναι και τα χαρακτηριστικά του σιρκουί της Βαρκελώνης που έπεται στο καλεντάρι, στις 11 Μαΐου αντίστοιχα. Εκεί, πρωτεύοντα ρόλο παίζει η αεροδυναμική και όχι η μονάδα ισχύος.

Advertisement
Advertisement

Να δούμε λοιπόν αυτό θα είναι αρκετό για να σταματήσει το σερί των «ασημί βελών» που μετρούν τέσσερις νίκες στη σειρά, σε Αυστραλία με Nico Rosberg και σε Μαλαισία, Κίνα, Μπαχρέιν με τον Lewis Hamilton.