Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ποιο θα ήταν το καλύτερο δίδυμο στη Formula 1;

Ελλάδα 17:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιο θα ήταν το καλύτερο δίδυμο στη Formula 1;

FORMULA 1

Ποιο θα ήταν το καλύτερο δίδυμο στη Formula 1;

FORMULA 1

Πρόκειται για ένα ερώτημα… θεωρητικό καθώς συχνά οι ομάδες δεν αναζητούν τους δύο καλύτερους οδηγούς για να βάλουν στα δύο κόκπιτ τους αλλά μάλλον δύο ανταγωνιστικούς οδηγούς που να μπορούν να συνυπάρξουν, έστω και με ρόλο πρώτου και δεύτερου σε ιεραρχία. Ποιον όμως θα διαλέγατε αν ήταν στο χέρι σας;

Advertisement
Advertisement

Έχει ενδιαφέρον να δούμε τι λέει σχετικά ο Tony Jardine, ο Βρετανός «insider» που έχει θητεύσει σε διάφορες ομάδες και σε διάφορους ρόλους, με διαρκή παρουσία στα media ως σχολιαστής των τεκταινόμενων στο μαγικό κόσμο της Formula 1.

Ως συνέχεια των πρόσφατων δηλώσεων του σχετικά με το ενδεχόμενο να φορέσει το 2021 την αγωνιστική φόρμα της Ferrari o Lewis Hamilton, o 66χρονος μίλησε στην Express Sport για το ποιος θα ήταν ο ιδανικός teammate για τον πέντε φορές παγκόσμιο πρωταθλητή αν παραμείνει στη Mercedes.

Και επέλεξε τον Max Verstappen, το συμβόλαιο του οποίου με τη Red Bull Racing ολοκληρώνεται στο τέλος της αγωνιστικής σεζόν του 2020.

Advertisement
Advertisement

«Θα ήταν πραγματική dream team, έτσι δεν είναι; Η Mercedes θα ήθελε πολύ να μπορέσει να κάνει κάτι τέτοιο. Και είμαι σίγουρος πως ο Verstappen θα ήθελε να πάει στη Mercedes αν είναι ακόμα πολύ ανταγωνιστική», είπε ο Jardine.

Ωστόσο, παραδέχθηκε πως δύσκολα θα αποδεχόταν κάτι τέτοιο ο συμπατριώτης του: «Πιστεύω ότι όπως ο (Sebastian) Vettel που έχει λόγο σχετικά με το ποιος είναι ο teammate του, άλλωστε γι’ αυτό ο Daniel Ricciardo δεν βρέθηκε όπως αναμέναμε στη Ferrari, έτσι και ο Lewis θα μπορεί να κρατήσει τον Verstappen εκτός Mercedes».