Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Θα πάει στη Ferrari o Hamilton;

Ελλάδα 3:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θα πάει στη Ferrari o Hamilton;

FORMULA 1

Θα πάει στη Ferrari o Hamilton;

FORMULA 1

Ένα σενάριο που ακούγεται έντονα στα paddock τους τελευταίους μήνες, αφορά το ενδεχόμενο ο Lewis Hamilton να κλείσει την καριέρα του στη Formula 1 αγωνιζόμενος με τα χρώματα της Ferrari. Και η άποψη του Tony Jardine είναι πως θα το κάνει!

Advertisement
Advertisement

Ο Jardine είναι πρώην οδηγός αγώνων, που έχει δουλέψει πολλά χρόνια στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και με διάφορους ρόλους – από οδηγός φορτηγών μέχρι Team Manager. Έχει όμως και μακρά θητεία στα media. Ξέρει λοιπόν καταστάσεις και πράγματα.

Και η άποψη του 66χρονου είναι πως μετά το 2020 όταν και θα λήξει το συμβόλαιο του πέντε φορές παγκόσμιου πρωταθλητή με τη Mercedes, θα βάλει πλώρη προς το Μαρανέλο!

«Ναι, μετά από αυτά τα δύο χρόνια στη Mercedes, μπορεί να ολοκληρώσει την καριέρα του στη Ferrari. Να υπογράψει διετές συμβόλαιο μαζί τους, πράγμα που θα ήταν φανταστικό. Κάθε οδηγός σκέφτεται να οδηγήσει για τη Ferrari, είναι όνειρο για όλους. Είναι η… Manchester United της Formula 1. Είναι τα κόκκινα χρώματα, η κληρονομιά, η απίστευτη ιστορία της. Μάλιστα οι Βρετανοί οδηγοί τα έχουν πάει πολύ καλά εκεί. Δείτε τον Mike Hawthorn, τον Peter Collins, τον Nigel Mansell – οι Ιταλοί τον λάτρευαν. Πιστεύω πως θα ήθελαν να δουν το κράνος του Lewis σε μία κόκκινη Ferrari, θα ήταν κάτι εκπληκτικό. Είμαι σίγουρος πως έχει αυτό το ενδεχόμενο στο βάθος του μυαλού του και είμαι σίγουρος πως έχουν υπάρξει και στο παρελθόν συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές», είπε ο Jardine στην Express Sport.

Advertisement
Advertisement