Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Οι πιλότοι της F1 έδωσαν «Ελπίδα»

Ελλάδα 21:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι πιλότοι της F1 έδωσαν «Ελπίδα»

FORMULA 1

Οι πιλότοι της F1 έδωσαν «Ελπίδα»

FORMULA 1

Ο άκρως επιτυχημένος ποδοσφαιρικός αγώνας  της Nazionale Piloti με την All Stars γερμανική ομάδα που έγινε στην Opel Arena του Mainz, λίγα 24ωρα πριν το Grand Prix του Χόκενχαϊμ, συζητιέται ακόμα!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Πως όχι άλλωστε αφού βρέθηκαν 25 χιλιάδες κόσμου στις κερκίδες αλλά και πλειάδα αστέρων στον αγωνιστικό χώρο; Αυτό που μάλλον δεν ξέρετε είναι πως τόσο οι πιλότοι της Formula 1 όσο και οι κορυφαίοι αθλητές ποδοσφαίρου και μπάσκετ που συμμετείχαν, έστειλαν… ελπίδα και προς την Ελλάδα.

NazionalePiloti-vs-AllStars-GER16-mastorakis-g640

Advertisement
Advertisement

Συγκεκριμένα, ενημερώθηκαν από τον συνδετικό κρίκο αυτής της Nazionale Piloti με τη χώρα μας, Κώστα Μαστοράκη, και τον Κο Μανώλη Παπασάββα, διοικητή των νοσοκομείων παίδων «Αγία Σοφία» και «Αγλαΐα Κυριακού», για τις δραστηριότητες του συλλόγου φίλων παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα».

NazionalePiloti-vs-AllStars-GER16-mastorakis-e640

NazionalePiloti-vs-AllStars-GER16-mastorakis-c640

Advertisement

Όλοι έδειξαν το θαυμασμό τους για το έργο που γίνεται και υποσχέθηκαν πως στο πλαίσιο της επόμενης επίσκεψής τους στο Costa Navarino (με το οποίο είναι κοντά σε συμφωνία πολυετούς συνεργασίας, επίσης με φιλανθρωπικό χαρακτήρα), θα επισκεφτούν και τα νοσοκομεία παίδων για να δώσουν χαμόγελο και «Ελπίδα» στα παιδιά!

NazionalePiloti-vs-AllStars-GER16-k640NazionalePiloti-vs-AllStars-GER16-mastorakis-f640tall

Advertisement

Μάλιστα υπέγραψαν με χαρά τη μπλούζα της «Ελπίδας», δείχνοντας έτσι την ολόθερμη υποστήριξή τους στην προσπάθεια.