FORMULA 1

Φοβήθηκε ο Perez

Ελλάδα 18:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Φοβήθηκε ο Perez

FORMULA 1

Φοβήθηκε ο Perez

FORMULA 1

Μία ανάσα από το να τεθεί εκτός Formula 1 βρέθηκε ο Sergio Perez. Πράγμα που παραδέχεται και ο ίδιος ο μεξικανός που βρήκε «καταφύγιο» στη Force India, για λογαριασμό της οποίας θα οδηγεί στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2014.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Ο 23χρονος οδηγούσε φέτος για λογαριασμό της McLaren όμως η βρετανική ομάδα πήρε αιφνιδιαστικά την απόφαση να ολοκληρώσει πρόωρα τη μεταξύ τους συνεργασία και να τον αντικαταστήσει με τον ταλαντούχο Kevin Magnussen. Μετά από μέρες αβεβαιότητας, τελικά ο Perez συμφώνησε με την ινδική ομάδα.

«Ήμουν πολύ κοντά στο να αφήσω τη Formula 1 γιατί η απόφαση της McLaren ήρθε πολύ αργά και δεν ήμουν διατεθειμένος να οδηγήσω για μία από τις μικρές ομάδες. Είμαι πεινασμένος για επιτυχίες και θέλω να αποδείξω τι αξίζω. Αν δεν έπαιρνα τη θέση οδηγού στη Force India, θα ήταν δύσκολο να παραμείνω στη Formula 1. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και ανυπομονώ για το μέλλον. Φυσικά, απώτερος στόχος μου είναι να αποδείξω την αξία μου και να βρεθώ ξανά σε μία από τις μεγάλης ομάδες. Το έκανα πέρυσι, δεν βλέπω το λόγο γιατί να μη το κάνω ξανά. Πιστεύω στο ταλέντο μου και ξέρω τι μπορώ να κάνω», είπε ο Perez στο βρετανικό Autosport.