Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Perez: Με έκανε καλύτερο οδηγό η McLaren

Ελλάδα 5:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Perez: Με έκανε καλύτερο οδηγό η McLaren

FORMULA 1

Perez: Με έκανε καλύτερο οδηγό η McLaren

FORMULA 1

Δεν μετανιώνει το μονοετές, άδοξο και πρόωρα ολοκληρωμένο πέρασμά του από την ομάδα της McLaren o Sergio Perez. Ο Μεξικανός οδηγός θεωρεί πως στη δύσκολη περυσινή σεζόν ως οδηγός της βρετανικής ομάδας, έμαθε πολλά…

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Κοιτώντας πίσω στο χρόνο, δεν μετανιώνω για τίποτα. Έμαθα πολλά εκεί. Η McLaren με έκανε καλύτερο οδηγό. Ίσως, κρίνοντας εκ των υστέρων, να μην ήταν η ιδανική επιλογή για να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου. Όμως στη Formula 1 όλα αλλάζουν πολύ γρήγορα, θα δούμε τι επιφυλάσσει για εμένα το μέλλον“, είπε ο 24χρονος οδηγός στο caranddriverthef1.com.

Ο Perez αντικαταστάθηκε από τον Kevin Magnussen που παρότι ξεκίνησε εντυπωσιακά, ανεβαίνοντας στο βάθρο στην Αυστραλία, δεν είχε ανάλογη συνέχεια. Teammate του Δανού παραμένει ο Jenson Button, για τον οποίο ο Perez μίλησε με τα καλύτερα λόγια…

Advertisement
Advertisement

Ο Jenson είναι ένας σπουδαίος ηγέτης, ένας από τους ικανότερους οδηγούς και μας βοηθούσε να εντοπίζουμε ακριβώς τι χρειαζόμασταν από το μονοθέσιο. Αυτό έκανε τη διαφορά. Το να έχω έναν τέτοιο οδηγό ως teammate μου, ειδικά στην τρίτη μου σεζόν στη Formula 1, ήταν κάτι άκρως θετικό“, είπε ο Μεξικανός.

Φέτος ο Perez οδηγεί για λογαριασμό της Force India, μετρά έξι τερματισμούς στους βαθμούς και ένα βάθρο, στο Μπαχρέιν. Με συνολικά 29 πόντους στο ενεργητικό του μετά από 11 αγώνες, βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας.