Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Παροικία της F1 στη Μύκονο (video)

Ελλάδα 8:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Παροικία της F1 στη Μύκονο (video)

FORMULA 1

Παροικία της F1 στη Μύκονο (video)

FORMULA 1

Όχι ένας, όχι δύο αλλά τρεις οδηγοί της Formula 1 βρίσκονται αυτές τις ημέρες στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Μύκονο.

Advertisement
Advertisement

Ξέραμε για την παρουσία του Charles Leclerc της Scuderia Ferrari στη Μύκονο, ο George Russell της Williams μας χαιρέτησε από την Οία στη Σαντορίνη, τώρα πήγε να βρει τον αντίπαλό του και στην παρέα τους προστέθηκε και ο teammate του, Nicholas Latifi!

Οι τρεις ταλαντούχοι οδηγοί απολαμβάνουν τις ομορφιές του Αιγαίου, γεμίζουν μπαταρίες και ταυτόχρονα διασκεδάζουν με τις παρέες τους. Είναι άλλωστε αξιοσημείωτο πως και οι τρεις ήρθαν στα μέρη μας «συνοδευόμενοι»!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Advertisement
Advertisement

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panos Seitanidis (@seitanf1)

Ο Leclerc με την 20χρονη αγαπημένη του, Charlotte Sine. Είναι φοιτήτρια αρχαιολογίας, μοντέλο και influencer καθώς και κόρη του Emmanuel Sine, επιχειρηματία από το Μονακό. Μάλιστα στο πλευρό τους είναι όλη η οικογένεια Leclerc, με τον αδερφό του Arthur και τη μητέρα του Pascale.

Advertisement

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Charles Leclerc (@charles_leclerc)

Advertisement

O Russell με τη Carmen Montero Mundt, που δεν έχει σχέση με τον κόσμο των celebrities και ασχολείται με τα οικονομικά και ο Latifi με την Sandra Dziwiszek. Γεννημένη στην Πολωνία, μεγάλωσε στην Πορτογαλία, είναι απόφοιτος νομικής αλλά εργάζεται ως μοντέλο της Pop Models Milano.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Advertisement

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sandra Dziwiszek (@lillmisssandy)

Φυσικά, στο πλευρό τους βρίσκεται ο Έλληνας επιχειρηματίας, Κώστας Μαστοράκης, εκπρόσωπος της Nazionale Piloti στη χώρα μας. Ο λόγος για την ποδοσφαιρική ομάδα των πιλότων, που πραγματοποιείται αγώνες για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Οι τρεις οδηγοί της F1 θα απολαύσουν για λίγες ακόμα ημέρες τις ομορφιές της Ελλάδας, εκμεταλλευόμενοι το καλοκαιρινό διάλειμμα του μαγικού κόσμου της Formula 1, αφού η επόμενη αγωνιστική τους υποχρέωση είναι το Grand Prix Βελγίου, στις 27-29 Αυγούστου.

Μετά τους πρώτους έντεκα αγώνες της σεζόν του 2021, ο Leclerc βρίσκεται στην έβδομη θέση της βαθμολογίας, με 80 πόντους και ένα βάθρο στο ενεργητικό του. Όσο για το δίδυμο της Williams, στην Ουγγαρία έσπασαν το ρόδι, τερμάτισαν αμφότεροι στην πρώτη οκτάδα.

Διαβάστε επίσης:
F1 Vlog για το Grand Prix… bowling στην Ουγγαρία!
Στοπ στη… γιούχα!
Τι λέει ο Mick Schumacher για το ντοκιμαντέρ για τον μπαμπά του;