Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Παραμένει στη Force India o Perez

Ελλάδα 5:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Παραμένει στη Force India o Perez

FORMULA 1

Παραμένει στη Force India o Perez

FORMULA 1

Ένα ακόμα κομμάτι του παζλ σε ότι αφορά στη σύνθεση του grid του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1 του 2019 μπήκε στη θέση του, καθώς η Force India ανακοίνωσε την παραμονή του Sergio Perez!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Εξέλιξη αναμενόμενη δεδομένου πως ο Μεξικανός ήταν αυτός που πυροδότησε τις νομικές διαδικασίες που οδήγησαν στην είσοδο της ινδικής ομάδας σε καθεστώς οικονομικής διαχείρισης, ανοίγοντας το δρόμο για την εξαγορά από την κοινοπραξία της Racing Point.

Ο Perez είναι στη Force India από το 2014, μετά την αποχώρησή του από τη McLaren, οδηγώντας τη στις καλύτερες περιόδους της ιστορίας της. Με αυτή έχει ανέβει ? φορές στο βάθρο και ήταν έβδομος στην τελική βαθμολογία το 2016, το 2017 αλλά και ως τώρα στο φετινό πρωτάθλημα.

Advertisement
Advertisement

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιτέλους επισημοποιήθηκε το τι θα κάνω και ανυπομονώ για το 2019. Η Force India αποτελεί το σπίτι μου από το 2014 και μου έχει επιτρέψει να ωριμάσω ως οδηγός και να δείξω την αξία μου εντός πίστας. Αυτές τις πέντε σεζόν έχουμε γευτεί πολλές επιτυχίες αλλά νομίζω πως τα καλύτερα έρχονται. Οι νέα ομάδα επενδυτών μου χαρίζει αυτοπεποίθηση και ανυπομονώ για τη συνέχεια», είπε ο Perez.

.

.

Μαζί με τον Μεξικανό θα παραμείνουν στην ομάδα και οι χορηγοί του. Όσο για τον teammate του, μετά την εξαγορά της Force India από την κοινοπραξία της οποίας ηγείται ο Lawrence Stroll, τη θέση πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως θα πάρει ο γιος του και νυν οδηγός της Williams, Lance.

Ας δούμε αναλυτικά πως διαμορφώνεται ως τώρα το grid του 2019:

Mercedes Lewis Hamilton Valtteri Bottas
Ferrari Sebastian Vettel Charles Leclerc
Red Bull Racing Max Verstappen Pierre Gasly
Force India Lance Stroll Sergio Perez
McLaren Carlos Sainz Lando Norris
Williams George Russell ?
Renault Daniel Ricciardo Nico Hulkenberg
Toro Rosso Daniil Kvyat ?
Haas Romain Grosjean Kevin Magnussen
Sauber Kimi Raikkonen Antonio Giovinazzi