Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Παραμένει αισιόδοξος ο Ricciardo

Ελλάδα 5:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Παραμένει αισιόδοξος ο Ricciardo

FORMULA 1

Παραμένει αισιόδοξος ο Ricciardo

FORMULA 1

Μετά την πρεμιέρα της Αυστραλίας, το σκηνικό μεταφέρεται στην τροπική Μαλαισία. Η πίστα της Σεπάνγκ είναι στο καλεντάρι της Formula 1 από το 1999 και έχει στο παρελθόν προσφέρει συγκινήσεις αλλά και ανατροπές, με τον καιρό να παίζει συχνά καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Σε κάτι ανάλογο θα πρέπει να ελπίζει και ο Daniel Ricciardo, καθώς τα προβλήματα που δείχνει να αντιμετωπίζει η Red Bull Racing σε σχέση με τις μονάδες ισχύος της Renault, δεν του στερούν το χαμόγελο…

«Νιώθω καλά ενόψει του αγώνα και παρότι ξέρουμε πως έχουμε πολλά να βελτιώσουμε, παραμένω αισιόδοξος. Ο πρώτος αγώνας της σεζόν πάντα έχει αναπάντεχα προβλήματα αξιοπιστίας αλλά στη Μαλαισία πιστεύω πως τα πράγματα θα είναι πιο ομαλά για όλους. Υπάρχουν δύο χαρακτηριστικά σημεία που προσφέρονται για προσπέρασμα, στο τέλος των δύο μεγάλων ευθειών, είναι όμως εφικτό να κερδίσεις θέση και στη στροφή 9. Υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο καταιγίδας, με τις οποίες εμείς οι οδηγοί έχουμε πάντα σχέσεις αγάπης/μίσους. Ένας καλός αγώνας αρκεί για να χαρακτηριστείς “βασιλιάς της βροχής”, όμως το ίδιο εύκολο είναι και να πάνε όλα στραβά. Όμως λόγω της περιορισμένης ορατότητας και των δύσκολων συνθηκών, το να πετύχεις ένα καλό αποτέλεσμα υπό βροχή, σου προσφέρει  μεγάλη ικανοποίηση», είπε ο 25χρονος Αυστραλός.

O Ricciardo τερμάτισε έκτος στο Άλμπερτ Παρκ

Advertisement
Advertisement

Η RBR έχει γνωρίσει επιτυχίες στη Μαλαισία, ανάμεσά τους τρεις pole position (2010, 2011, 2013), δύο νίκες (2011, 2013) ενώ είχε άλλες δύο παρουσίες στο βάθρο (2013, 2014).

To Grand Prix Μαλαισίας θα μεταδοθεί live από τον OTE στις 10 το πρωί και σε μαγνητοσκόπηση από τον Alpha στις 2 το μεσημέρι, με το F1 Countdown να προηγείται της μάχης της Σεπάνγκ και να περιλαμβάνει πολλά και ενδιαφέροντα θέματα.