Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Παραλίγο να πάει στη McLaren o Ricciardo

Ελλάδα 11:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Παραλίγο να πάει στη McLaren o Ricciardo

FORMULA 1

Παραλίγο να πάει στη McLaren o Ricciardo

FORMULA 1

Μπορεί ο Daniel Ricciardo να έκανε την μεγάλη έκπληξη και να άφησε τη Red Bull Racing για λογαριασμό της Renault F1` αλλά κόντρα σε ότι θα περίμενε κανείς, ο Αυστραλός φέρεται να ήταν κοντά και στη McLaren!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Αυτό αποκάλυψε μιλώντας στο RACER o επικεφαλής της βρετανικής ομάδας, Zak Brown: «Είχαμε κάποιες συναντήσεις και μας αρέσει πολύ ο Daniel. Είναι σπουδαίος τύπος και θεωρώ πως είναι και σπουδαίος οδηγός. Όσο για το πόσο κοντά βρέθηκε στο να υπογράψει, νομίζω πως μόνο ο Daniel ξέρει την απάντηση σε αυτή την ερώτηση. Αν αποδίδαμε καλύτερα φέτος, μάλλον θα είχαμε περισσότερες πιθανότητες. Νομίζω πως ήθελε πολύ να φύγει και ήταν ανάμεσα σε εμάς και τη Renault».

Η μεταγραφή του Ricciardo προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις σε ότι αφορά στο σχηματισμό του grid του 2019. Μάλιστα ένα από τα σενάρια που ακούγονται, θέλει στη θέση του στη Red Bull Racing να πάει ο Fernando Alonso. Σενάριο… ακραίο κατά τη γνώμη μας αλλά και του Brown.

Advertisement
Advertisement

Alonso-barca18test2-c640

«Μπορεί αυτή η εξέλιξη να έχει μπερδέψει τα πράγματα για κάποιες ομάδες αλλά εμείς έχουμε ένα συγκεκριμένο πλάνο, το οποίο δεν επηρεάζεται από την κίνηση του Ricciardo. Η Red Bull είναι μία σπουδαία ομάδα αλλά νομίζω πως ο Fernando ξέρει καλά τι θέλει να κάνει κι όλα αυτά, δεν αλλάζουν τίποτα στη σκέψη του», σχολίασε ο Αμερικανός.