Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Πάνε στα δικαστήρια Red Bull-McLaren

Ελλάδα 23:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πάνε στα δικαστήρια Red Bull-McLaren

FORMULA 1

Πάνε στα δικαστήρια Red Bull-McLaren

FORMULA 1

Ένας αεροδυναμιστής αποτελεί μήλον της έριδος ανάμεσα στις δύο ομάδες και τα τύμπανα του πολέμου ηχούν ήδη. Το όνομα του είναι Dan Fallows, πρόσφατα ανακοινώθηκε ως υπεύθυνος αεροδυναμικής των πρωταθλητών αλλά στη βρετανική ομάδα υποστηρίζουν πως έχει υπογράψει συμβόλαιο μαζί τους!

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο επικεφαλής της McLaren που δημοσιοποίησε τη δυσαρέσκειά του για το θέμα, θα πάνε στα… δικαστήρια.  Η απάντηση από τον διευθυντή της Red Bull Racing, ήταν άμεση.

«Είμαι απογοητευμένος με τα σχόλια του Ron. Το θέμα το χειρίζονται πλέον οι δικηγόροι μας αλλά δεν πρόκειται να υποκύψουμε. Είναι απογοητευτικό που η McLaren ακολουθεί αυτό το δρόμο. Ίσως θα ήταν καλύτερα ο Ron απλά να μου τηλεφωνούσε», είπε ο AP o 40χρονος.

Advertisement
Advertisement

Η πλευρά της McLaren δηλώνει πως ενημέρωσε τον Horner μέσω e mail και δεν δείχνει διατεθειμένη να κάνει πίσω. Ενώ λοιπόν οι δύο πλευρές ετοιμάζονται να μονομαχήσουν, εκτός από τις πίστες και στις δικαστικές αίθουσες, ο πόλεμος δηλώσεων συνεχίζεται.

Ο Horner μίλησε επί του θέματος και στο βρετανικό Autosport: «Η κατάσταση με τον Dan είναι ξεκάθαρη. Εργαζόταν για εμάς αλλά κάποια στιγμή αποφάσισε να φύγει, για δικούς του λόγους. Μετά τις αλλαγές που έγιναν στη McLaren (σ.σ. όπως για παράδειγμα η αποχώρηση του Martin Whitmarsh και επαναδραστηριοποίηση του Dennis), αποφάσισε πως τελικά δεν ήθελε να εργαστεί εκεί. Μας προσέγγισε λοιπόν, με καθαρά δική του πρωτοβουλία, ρωτώντας αν η πόρτα μας ήταν ακόμα ανοιχτή για εκείνον».

Advertisement

Μιας και το παιχνίδι όσο πάει και «χοντραίνει», ο Horner δεν αμέλησε να ρίξει κι ένα χτύπημα κάτω από τη μέση.

«Προσπαθούν να τραβήξουν τη προσοχή μακριά από τα πραγματικά τους προβλήματα. Χρειάζονται αεροδυναμιστές για να βελτιωθούν αλλά θα έπρεπε να επικεντρώνουν προσοχή και πόρους αλλού. Δεν μπορώ να δεχθώ να αμφισβητούν την ακεραιότητα της ομάδα μας. Ήταν απόφαση του Dan και μιας και η σκλαβιά έχει εξαλειφθεί εδώ και πολλά χρόνια, κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να κάνει μία δουλειά ενάντια στη θέλησή του», τόνισε ο επικεφαλής των πρωταθλητών.

Advertisement