Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Όταν ο Pastor Maldonado μιλούσε με τη Scuderia Ferrari

Ελλάδα 15:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Όταν ο Pastor Maldonado μιλούσε με τη Scuderia Ferrari

FORMULA 1

Όταν ο Pastor Maldonado μιλούσε με τη Scuderia Ferrari

FORMULA 1

Μπορεί να έφυγε από τη Formula 1 με τη φήμη του… καταστροφέα όμως αυτό δεν σημαίνει πως ο Pastor Maldonado ήταν ένας ικανός οδηγό.

Advertisement
Advertisement

Προφανώς το παρατσούκλι δεν το απέκτησε τυχαία αλλά o οδηγός από τη Βενεζουέλα, μπορεί να ήταν κακός στην εκτίμηση ρίσκου, ήταν όμως αναμφίβολα γρήγορος. Δεν είναι τυχαίο πως βρέθηκε στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού όντας πρωταθλητής του GP2 Series!

Και στη Formula 1 συμπλήρωσε 96 Grand Prix και έχει πανηγυρίσει pole και νίκη, στο GP Ισπανίας του 2012 όταν έτρεχε για λογαριασμό της Williams η οποία δεν διένυε και τις καλύτερές της μέρες.

Ως αποτέλεσμα ο Maldonado είχε βιογραφικό που σε συνδυασμό με τους χορηγούς του, του επέτρεπαν να συζητάει ακόμα και με μεγάλες ομάδες. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο Motorbox, είχε επαφές ακόμα και με τη Scuderia Ferrari!

Advertisement
Advertisement

«Μιλούσαμε με κάποιες ομάδες και μία από αυτές ήταν η Ferrari. Είχαμε επαφές πολύ καιρό αλλά μετά ήρθαν μεγάλες αλλαγές στο Μαρανέλο. Πρώτα έφυγε ο Luca di Montezemolo και μετά ο Stefano Domenicali, που ήταν οι δύο πιο ισχυροί άνδρες στον οργανισμό. Τα νέα αφεντικά ήταν λίγο χαμένα και έτσι σταμάτησαν οι επαφές μας», είπε ο Maldonado.

Σε άλλη του συνέντευξη, στην εφημερίδα Marca, ο 35χρονος αναφέρθηκε και στη φετινή σεζόν, όπου θεωρεί πως οι Sebastian Vettel και Charles Leclerc δεν θα έχουν την καλύτερη δυνατή συνεργασία.

Advertisement

«Είχαν από πέρυσι προβλήματα. Ποιος μπορεί να εξασφαλίσει πως αυτά θα επαναληφθούν, ειδικά τώρα που ο Vettel ξέρει πως φεύγει; Κι όταν έχει ήδη ανακοινωθεί αυτό, πως θα λειτουργήσει η ομάδα; Πως θα δεχθεί team orders ο Vettel;», αναρωτήθηκε ο Maldonado.

Advertisement

Διαβάστε ακόμα:
Πως ο Montezemolo παραλίγο να βρεθεί στο «τιμόνι» της F1

Σε συζητήσεις με τη Renault o Bottas!

Ποια προσωπικότητα επηρέασε περισσότερο την F1;

Advertisement