Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ocon αντί Grosjean στη Haas;

Ελλάδα 16:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ocon αντί Grosjean στη Haas;

FORMULA 1

Ocon αντί Grosjean στη Haas;

FORMULA 1

Δυσοίωνο φαντάζει το μέλλον του Romain Grosjean, με τα τελευταία σενάρια να θέλουν τον Esteban Ocon στη θέση του!

Advertisement
Advertisement

Ο Γάλλος διανύει την τέταρτη σεζόν του στην ομάδα της Haas και παρότι είχε και πέρυσι αντίστοιχα δύσκολο ξεκίνημα, χωρίς βαθμούς στους πρώτους οκτώ αγώνες της σεζόν, είχε κρατήσει τη θέση του.

Φέτος, μετράει δύο παρουσίες στους βαθμούς, με τις δέκατες θέσεις σε Ισπανία και Μονακό, ωστόσο έχει πολλά λάθη και φυσικά υστερεί σημαντικά του teammate του, Kevin Magnussen, που έχει 14 πόντους στο ενεργητικό του.

Ο 33χρονος προσπάθησε να βρει αντίδοτο στα προβλήματα, επιστρέφοντας στο set up που είχε στο μονοθέσιό του στην Αυστραλία, όμως η σύγκρουσή του με την έτερη Haas στον πρώτο γύρο του βρετανικού Grand Prix, κατέστρεψε τον αγώνα και τον δύο.

Advertisement
Advertisement

Προφανώς στις τάξεις της αμερικανικής ομάδας επικρατεί ένταση και υπάρχει έντονη φημολογία πως αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Κυκλοφόρησε μάλιστα ένα σενάριο που θέλει τον διευθυντή της ομάδας, Guenther Steiner, να τα… ψέλνει στους οδηγούς του και να ζητά την άδεια από τον ιδιοκτήτη Gene Haas για να απολύσει έναν εξ αυτών!

Φέρεται να την πήρε και να έχει ξεκινήσει ήδη επικοινωνία με τον Esteban Ocon, που έμεινε φέτος εκτός χορού και αποτελεί βασικό υποψήφιο για τη θέση του Grosjean. Βέβαια ο Γάλλος έχει αποδειχθεί… επτάψυχος σε ότι αφορά στην παρουσία του στο grid της F1, άρα ας περιμένουμε πρώτα κάτι επίσημο.

Advertisement