Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Όχι στον Alonso, ναι στον Verstappen

Ελλάδα 14:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Όχι στον Alonso, ναι στον Verstappen

FORMULA 1

Όχι στον Alonso, ναι στον Verstappen

FORMULA 1

Μπορεί αυτή τη στιγμή η Mercedes να έχει… ηγέτη, ίσως όμως σύντομα να ψάξει για νέο.

Advertisement
Advertisement

Σε αυτόν τον ρόλο βρίσκεται ο Lewis Hamilton ενώ αυτή την περίοδο, η συζήτηση αφορά στο όνομα του teammate του και το κατά πόσο θα διατηρήσει αυτή τη θέση ο Valtteri Bottas ή θα την πάρει ο Esteban Ocon.

Επειδή όμως ακούγονται πολλά, από πρώιμες συζητήσεις με τον Max Verstappen μέχρι… το μόνιμο πια σενάριο του Fernando Alonso, όταν ρωτήθηκε σχετικά από ιταλικά ΜΜΕ, ο επικεφαλής αγωνιστικών δραστηριοτήτων της Mercedes, Toto Wolff, ήταν ξεκάθαρος.

Advertisement
Advertisement

Ενώ έχει παραδεχθεί το ενδιαφέρον για τον Ολλανδό οδηγό της Red Bull Racing, ξεκαθάρισε για πολλοστή φορά πως ο Alonso δεν είναι στην ατζέντα.

«O Fernando είναι αναμφίβολα ένας από τους καλύτερους οδηγούς και μετά τις περιπέτειές του στη Ferrari, δεν είχε τη δυνατότητα να οδηγήσει ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο. Λόγω διάφορων καταστάσεων και συγκυριών, οι μεγάλες ομάδες έχουν ήδη τον ‘ηγέτη’ τους. Μερικές φορές δεν αρκεί το να είσαι καλός στην οδήγηση, χρειάζονται και οι κατάλληλες συνθήκες», είπε ο Wolff στην ιταλική La Gazzetta dello Sport.

Advertisement

Όσο για τον Alonso, μετά την κατάκτηση της κορυφής στον 24ωρο αγώνα του Μαν και τις έως τώρα ανεπιτυχείς προσπάθειες στα 500 Μίλια της Ινδιανάπολης, ξεκινά ένα νέο στοίχημα, αυτό του Ράλι Ντακάρ!