Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

O Will Smith πήγε να «φάει» τη θέση του Lewis Hamilton

Ελλάδα 20:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

O Will Smith πήγε να «φάει» τη θέση του Lewis Hamilton

FORMULA 1

O Will Smith πήγε να «φάει» τη θέση του Lewis Hamilton

FORMULA 1

Μπορεί ο Lewis Hamilton να αποτέλεσε τον μεγάλο πρωταγωνιστή εντός πίστας στο Άμπου Ντάμπι, κατακτώντας την ενδέκατη pole position την οποία μετέτρεψε στην ενδέκατη νίκη του μέσα στου 2018, ωστόσο εκτός πίστας την παράσταση έκλεψε ο διάσημος ηθοποιός Will Smith.

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Τους δύο άνδρες συνδέει μακροχρόνια φιλία, ίσως θυμάστε άλλωστε πως όταν ο Βρετανός κατέκτησε τον πέμπτο του παγκόσμιο τίτλο, ακούστηκε ένα ηχητικό μήνυμα συγχαρητηρίων από τον Αμερικανό ηθοποιό.

Όμως στη Γιας Μαρίνα ο Smith δήλωσε «παρών», φόρεσε αγωνιστική φόρμα, ήταν με τον Lewis όλο το Σαββατοκύριακο και καθώς η υποκριτική είναι στο αίμα του, πρωταγωνίστησε και σε μία σειρά από videos που ανέβηκαν στα social media.

Advertisement
Advertisement

Εκεί ο οδηγός της Mercedes παρουσιάζεται δεμένος σε μία καρέκλα, με τον κάτοχο τεσσάρων Grammy να του ζητάει συγνώμη που τον έδεσε αλά τονίζοντας πως έπρεπε να τον δέσει, πως ήθελε πολύ να οδηγήσει τη W09 και να πάρει τη θέση του.

«Τουλάχιστον να κερδίσεις» του φώναξε ο Hamilton που προσπάθησε να μπει στο πετσί του ρόλου. Βέβαια ο 50χρονος δεν κατάφερε να πατήσει γκάζι, το σενάριο δεν έφτασε τόσο μακριά και η «ασφάλεια» τον απομάκρυνε εγκαίρως.

Έτσι αρκέστηκε στο να βρεθεί μπροστά στα 20 μονοθέσια που παρατάχθηκαν στο grid και να ανεμίσει τη σημαία του Άμπου Ντάμπι, προτού αρχίσει ο αγώνας. Δείτε τα παραπάνω, στα videos και τις εικόνες που ακολουθούν…

Advertisement

Κι αν όλα αυτά δεν ήταν αρκετά, ο Smith πρωταγωνίστησε άθελά του στα περισσότερα tweets θαυμαστών και δημοσιογράφων σχετικά με την εξέλιξη του αγώνα…