Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ο Toto Wolff στο NewsAuto.gr

Ελλάδα 16:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο Toto Wolff στο NewsAuto.gr

FORMULA 1

Ο Toto Wolff στο NewsAuto.gr

FORMULA 1

Διάλειμμα από το αυστηρό πρόγραμμα της Formula 1 έκανε ο επικεφαλής αγωνιστικών δραστηριοτήτων της Mercedes, συμμετέχοντας στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Γκούντγουντ. Ο Toto Wolff μίλησε στο NewsAuto.gr τόσο για το προσεχές Grand Prix του Σίλβερστον (5/7) όσο και για την εξαιρετική παρουσία παλαιών αγωνιστικών της Mercedes στι Γκούντγουντ.

Advertisement
Advertisement

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΓΚΟΥΝΤΓΟΥΝΤ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΣ

Ο επόμενος αγώνας της Formula 1 είναι στο Σίβερστον. Περιμένετε δυσκολίες από τους ανταγωνιστές σας ή μία εύκολη επικράτηση για τη Mercedes;

Η πίστα ταιριάζει μεν στο μονοθέσιό μας, αλλά κάθε φορά που λέω κάτι τέτοιο αντιμετωπίζουμε ισχυρό ανταγωνισμό. Οπότε πρέπει να προσεγγίσουμε τον αγώνα στο Σίλβερστον με πολλή προσοχή.

Advertisement
Advertisement

Οι φίλοι της Formula 1 ζητούν περισσότερο ανταγωνισμό στους αγώνες. Ποιο είναι το σχόλιό σας επ’αυτού;

Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι της Formula 1. Υπήρχαν χρονιές, όπως στις αρχές της δεκαετίας του 2000, με λιγότερο ανταγωνισμό και χωρίς προσπεράσεις. Η διαφορά του πρώτου από τον τρίτο ήταν στο 1,5 λεπτό. Γίνεται μία προσπάθεια να «θεοποιήσουμε» το παρελθόν και να κατηγορήσουμε το σήμερα. Παράπονα μικρών ομάδων για τα έξοδα στη Formula 1 μεγεθύνθηκαν από τα μέσα ενημέρωσης.

Advertisement

Βρισκόμαστε στο Γκούντγουντ, όπου κάθε καλοκαίρι συγκεντρώνεται ο κόσμος του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Πόσο σημαντική είναι η εκδήλωση για τη Mercedes και την ομάδα της στη Formula 1;

Είναι πολύ σημαντική, γιατί η Mercedes είναι μία εταιρεία με μεγάλη ιστορία στο μηχανοκίνητο αθλητισμό. Πολλά αγωνιστικά αυτοκίνητα από προηγούμενες δεκαετίες τα οδηγούν εδώ στο Γκούντγουντ «ήρωες», όπως ο σερ Stirling Moss, ο Hans Herrmann και ο Jochen Mass, και τα παρουσιάζουν στο κοινό.

Advertisement