Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

O Todt θα καθοδηγεί τον Schumacher Jr

Ελλάδα 13:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

O Todt θα καθοδηγεί τον Schumacher Jr

FORMULA 1

O Todt θα καθοδηγεί τον Schumacher Jr

FORMULA 1

Λίγο αφότου ανακοινώθηκε η ένταξη του Mick Schumacher στην Ακαδημία Νέων Οδηγών της Ferrari (FDA-Ferrari Driver Academy), έγινε γνωστό πως ο Nicolas Todt αναλαμβάνει το management του!

Advertisement
Advertisement

Η συνεργασία των… γονέων, Michael Schumacher και Jean Todt, οδήγησε την ιταλική ομάδα σε δυσθεώρητα ύψη και η σχέση των δύο παρέμεινε εξαιρετική στο πέρασμα του χρόνου.

Έτσι τώρα που τα πράγματα… σοβαρεύουν για τον 19χρονο, ο Nicolas που θεωρείται από τους πιο ισχυρούς «παίκτες» παρασκηνιακά, αναλαμβάνει την καθοδήγησή του. Ο Todt πούλησε πριν μερικούς μήνες το μερίδιο του στην αγωνιστική ομάδα της ART Grand Prix και τώρα διευθύνει την All Road Management.

Ανάμεσα στους πελάτες του είναι και ο Charles Leclerc που φέτος θα τρέχει με τη Scuderia Ferrari. Μάλιστα φημολογείται πως ήταν η πίεση που άσκησε ο Nicolas που ανάγκασε τους κόκκινους να τιμήσουν την αρχική συμφωνία που ήθελε την προαγωγή του Μονεγάσκου.

Advertisement
Advertisement

Με λίγα λόγια, είναι ο ιδανικός άνθρωπος για να βρίσκεται στο πλάι του Schumacher, που μετά τον τίτλο στην Ευρωπαϊκή Formula 3, φέτος ανεβαίνει κατηγορία και θα αγωνίζεται στη Formula 2 – ένα σκαλοπάτι μακριά από την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.