Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ο Schumacher δεν είναι στο κάδρο της Ferrari για το 2021

Ελλάδα 17:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο Schumacher δεν είναι στο κάδρο της Ferrari για το 2021

FORMULA 1

Ο Schumacher δεν είναι στο κάδρο της Ferrari για το 2021

FORMULA 1

Μπορεί πολλούς να τους εξιτάρει το σενάριο επιστροφής του ονόματος Schumacher στο μαγικό κόσμο της Formula 1, όμως αυτό δεν θα συμβεί άμεσα.

Advertisement
Advertisement

Ο Mick, γιος του σπουδαίου Michael, θα αγωνίζεται και το 2020 στη Formula 2, έχοντας ανανεώσει τη συνεργασία του με την αγωνιστική ομάδα της Prema. Παρότι η πρώτη του σεζόν δεν ήταν εντυπωσιακή, πήρε την πρώτη του νίκη στην Ουγγαρία.

Αν σημειώσει την εκτιμώμενη βελτίωση, δεν αποκλείεται η χρονιά που θα ακολουθήσει, να του επιτρέψει να κάνει το μεγάλο βήμα, βρίσκοντας μία θέση στο grid του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ωστόσο, αυτό δύσκολα θα συμβεί με τη Ferrari, παρότι ο Γερμανός οδηγός αποτελεί μέλος της ακαδημίας της. Και ο επικεφαλής της Scuderia, Mattia Binotto, εξήγησε γιατί…

«Θα είναι ιδανικός υποψήφιος για τη Ferrari; Η αλήθεια είναι πως είναι ακόμα πολύ νωρίς για να πούμε κάτι τέτοιο. Το 2021 θα είναι πολύ σημαντικό να έχουμε οδηγούς με εμπειρία, καθώς τα μονοθέσια θα είναι εντελώς διαφορετικά. Είμαι σίγουρος πως θα είναι όμως καλός υποψήφιος για μία θέση στη Formula 1. Θα δούμε πως θα τα πάει την επόμενη σεζόν, περιμένουμε πολλά από αυτόν», είπε ο Binotto στο GP Fans.

Advertisement
Advertisement

Το πιο πιθανό, εφόσον κριθεί πως το 2021 θα είναι η χρονιά όπου ο γιος του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή θα προβιβαστεί στην F1, αυτό να συμβεί με τα χρώματα μίας ομάδας με «δεσμούς» με τη Ferrari, όπως η Alfa Romeo με την οποία έχει ήδη κάνει δοκιμές.

Διαβάστε επίσης:
Τελευταίο F1 Vlog της σεζόν με «συνοδηγό» την Αριάνα Παπαγιάννη
Pit Stop σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας (video)
Έχει δρόμο ακόμα μπροστά του ο Schumacher