Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

O Ricciardo νιώθει λες και «τρώει μπουνιές»!

Ελλάδα 19:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

O Ricciardo νιώθει λες και «τρώει μπουνιές»!

FORMULA 1

O Ricciardo νιώθει λες και «τρώει μπουνιές»!

FORMULA 1

Με τον πλέον γλαφυρό τρόπο περιέγραψε ο Daniel Ricciardo τη δύσκολη για εκείνον φετινή σεζόν, όπου μετράει οκτώ εγκαταλείψεις σε είκοσι αγώνες.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Οι ατυχίες για τον Αυστραλό οδηγό έχουν ενταθεί απ’ όταν αποφάσισε να αφήσει τη Red Bull Racing, για να μετακομίσει στο τέλος της σεζόν στην εργοστασιακή ομάδα της σεζόν.

Και δεν είναι μόνο οι εγκαταλείψεις, είναι και τα προβλήματα στις υβριδικές μηχανές που έχουν φέρει ποινές στο grid οι οποίες περιορίζουν τις ελπίδες του για διάκριση. Όπως τώρα στη Βραζιλία όπου εκκίνησε ενδέκατος, αν και στην πορεία κατάφερε να αναρριχηθεί στην τέταρτη θέση.

Advertisement
Advertisement

Για αυτή την ποινή, υπεύθυνος ήταν ένας κριτής του αγώνα στο Μεξικό και ο… πυροσβεστήρας του, που «πλήγωσαν» τον υπέρ-τροφοδότη της υβριδικής μηχανής της Renault που κινεί την RB14.

«Είδα ξανά ότι συνέβη στο Μεξικό, μου το έδειξαν την Παρασκευή στην Αυστραλία για να ρίξουν λίγο αλάτι στις πληγές μου. Και υπάρχει και ένα άλλο στατιστικό στοιχείο που λέει πως φέτος έχω περισσότερες εγκαταλείψεις απ’ ότι ο Hamilton τα τελευταία πέντε χρόνια! Νιώθω σα να τρώω άπερκατ (σ.σ. όρος του μποξ). Κάθε φορά που εκκινώ μακριά από τηξ θέση που πρέπει ή από την ουρά του grid, πως έχουμε γρήγορο μονοθέσιο. Όμως έχω απογοητευτεί από όσα έχουν συμβεί», είπε ο Αυστραλός.

ricciardo-brazil18-b640tall

Advertisement

Ο 29χρονος έχει φέτος δύο pole positions και δύο νίκες αλλά είναι στην έκτη θέση της βαθμολογίας οδηγών με 158 πόντους στο ενεργητικό του.

 

Advertisement