Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ο Lewis Hamilton προειδοποιεί τη Liberty Media

Ελλάδα 23:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο Lewis Hamilton προειδοποιεί τη Liberty Media

FORMULA 1

Ο Lewis Hamilton προειδοποιεί τη Liberty Media

FORMULA 1

Η αύξηση των αγώνων στο καλεντάρι της Formula 1 που αποτελεί βασικό πλάνο της Liberty Media, δεν αποκλείεται να οδηγήσει τον Lewis Hamilton μακριά από το σπορ!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Αυτό υπονόησε σε συνέντευξή του στο περιθώριο του Grand Prix Βραζιλίας ο παγκόσμιος πρωταθλητής. Αναφερόμενος στο καλεντάρι που το 2019 θα έχει 21 αγώνες αλλά με διαρκώς αυξητική τάση.

Πριν μερικά 24ωρα ανακοινώθηκε η είσοδος στο πρόγραμμα του Βιετνάμ από το 2020, το Μαϊάμι των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και Ζάντφουρτ της Ολλανδίας είναι έτοιμα να ενταχθούν επίσης.

Advertisement
Advertisement

Όλα αυτά αναμένεται να ανεβάσουν τον αριθμό των αγώνων και αυτό είναι κάτι που δυσαρεστεί πολλούς εμπλεκόμενους με την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, με πρώτο και καλύτερο τον παγκόσμιο πρωταθλητή.

«Ήδη νιώθω λες και κάνουμε 25 αγώνες της χρονιά για να είμαι ειλικρινής. Από προσωπικής πλευράς λοιπόν, δεν πιστεύω πως η επέκταση του προγράμματος είναι καλή εξέλιξη. Δεν ξέρω πόσους αγώνες θα έπρεπε να έχει το καλεντάρι. Λιγότερους! Δεν ξέρω, ίσως όπως κάποτε, γύρω στους 18. Είμαι κάποιος που αγαπά το να αγωνίζεται, όμως η σεζόν κρατάει πολύ. Είναι μία πολύ μακρά, μακρά δέσμευση για όλους μας, μας κρατά πολύ χρόνο μακριά από τις οικογένειές μας. Και οι σεζόν ολοένα και μεγαλώνουν ενώ ο ελεύθερος χρόνος μειώνεται. Ως αγωνιζόμενος, θεωρώ πως το διάλειμμα ανάμεσα σε δύο σεζόν είναι πολύ μικρό. Αρχίζεις την προετοιμασία για την επόμενη σεζόν με το που τελειώνει η προηγούμενη! Είναι πολύ δύσκολο. Δεν θα είμαι εδώ όταν το καλεντάρι θα επεκταθεί στους 25 αγώνες, αυτό είναι σίγουρο», είπε ο παγκόσμιος πρωταθλητής στο motorsport.com.

hamilton-japan18-c640

Advertisement

Του χρόνου, η σεζόν αρχίζει τον Μάρτιο και για πρώτη φορά μετά από 55 χρόνια, θα ολοκληρωθεί τον Δεκέμβριο!