Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

«Ο Leclerc θα… σκίσει στη Ferrari»!

Ελλάδα 11:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

«Ο Leclerc θα… σκίσει στη Ferrari»!

FORMULA 1

«Ο Leclerc θα… σκίσει στη Ferrari»!

FORMULA 1

Στη Formula 1 λένε πως πρώτος και σημαντικότερος αντίπαλός σου, είναι ο teammate σου. Γιατί είναι ο οδηγός που έχει ακριβώς το ίδιο διαθέσιμο «όπλο» και με τον οποίο έρχεσαι σε άμεση σύγκριση.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Έτσι λοιπόν, ποιος καλύτερος για να κρίνει τον Charles Leclerc από τον άνθρωπο που βρέθηκε πλάι του φέτος στην Alfa Romeo Sauber; O λόγος φυσικά για τον Marcus Ericsson, που μάλιστα ηττήθηκε κατά κράτος από τον Μονεγάσκο.

Παρ’ όλα αυτά, παρότι το μεταξύ τους σκορ ήταν 9-39 υπέρ του Leclerc, το μεταξύ τους κλίμα ήταν καλό. Και τώρα που ο Σουηδός ετοιμάζεται για την περιπέτεια του 2019 στο IndyCar, είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον πρώην teammate του και την προαγωγή του στη Ferrari.

Advertisement
Advertisement

«Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να παρακολουθούμε τον Charles στη Ferrari. Πιστεύω πως μπορεί να τα πάει πολύ καλά του χρόνου. Και φυσικά, αν όντως τα πάει πολύ καλά, θα είναι θετικό και για εμένα, θα φανεί πόσο καλή δουλειά έκανα εγώ φέτος. Ελπίζω λοιπόν να… σκίσει εκεί. Θα παρακολουθώ με ενδιαφέρον αλλά είμαι σίγουρος πως θα τα πάει καλά», είπε ο Ericsson στο RaceFans.

Ο Leclerc είναι ο πρώτος οδηγός προερχόμενος από την Ακαδημία της Ferrari, που θα οδηγήσει για λογαριασμό της Scuderia στην κορφωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.