Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ο Leclerc εντυπωσίασε στη 2η ημέρα δοκιμών του Άμπου Ντάμπι

Ελλάδα 21:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Leclerc εντυπωσίασε στη 2η ημέρα δοκιμών του Άμπου Ντάμπι

FORMULA 1

Ο Leclerc εντυπωσίασε στη 2η ημέρα δοκιμών του Άμπου Ντάμπι

FORMULA 1

Δύο στα δύο για τη Ferrari στις δοκιμές εξέλιξης των ελαστικών της Pirelli που πραγματοποιούνται στην πίστα του Άμπου Ντάμπι, αφού μετά την πρωτιά του Sebastian Vettel, στη δεύτερη ημέρα του τεστ ήταν η σειρά του Charles Leclerc να τοποθετήσει το όνομά του στην κορυφή των χρόνων.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Σε αυτό το τεστ οι δέκα ομάδες έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα ελαστικά του 2019 και να τα συγκρίνουν με τις γόμες που χρησιμοποιήθηκαν στη σεζόν που μόλις τελείωσε.

Ο καλύτερος χρόνος του Μονεγάσκου ήρθε το απόγευμα και ήταν στο 1.36.450. Κάτω από την καλύτερη επίδοση της πρώτης μέρας αλλά και πάλι, 1.7 δευτερόλεπτα μακριά από το χρόνο της pole position το περασμένο Σάββατο.

Ο πλησιέστερος αντίπαλος του οδηγού της Ferrari ήταν ο Pierre Gasly, που με τη σειρά ξεκίνησε την εξοικείωση με τον τρόπο λειτουργίας της νέας του ομάδας, καθώς το 2019 θα οδηγεί για λογαριασμό της Red Bull Racing.

Advertisement

Το Top3 συμπλήρωσε ο Lance Stroll, σε μία ακόμα ημέρα με αξιόλογη παρουσία, όμως μία ακόμα ημέρα που δεν ανακοινώνεται επίσημα το γεγονός πως θα οδηγεί για τη Force India και τη νέα σεζόν. Βέβαια αυτό είναι απλά θέμα χρόνου.

Ο Valtteri Bottas της Mercedes ήταν μόλις τέταρτος ενώ τους περισσότερους γύρους στη Γιας Μαρίνα, έκανε ο Daniil Kvyat.

Ο Ρώσος κάλυψε 155 γύρους με την Toro Rosso STR13, απόσταση που ισοδυναμεί με σχεδόν τρία Grand Prix!

Αναλυτικά η κατάταξη: