Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ο Lauda στη θέση του Ecclestone;

Ελλάδα 16:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο Lauda στη θέση του Ecclestone;

FORMULA 1

Ο Lauda στη θέση του Ecclestone;

FORMULA 1

Όπως γράφει σήμερα η Αυστριακή εφημερίδα Osterreich είναι πολύ πιθανόν η πώληση μέρους των μετοχών της FOM να συνοδευτεί και από την αντικατάσταση του εμβληματικού 85χρονου CEO της F1, Bernie Ecclestone.

Advertisement
Advertisement

TOY ΤΑΚΗ ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ

Ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και αντιπρόεδρος της Mercedes F1, Niki Lauda φαντάζει ως φαβορί στην κούρσα διαδοχής του Ecclestone. Ο Lauda βέβαια δεν είναι νέος σε ηλικία αλλά είναι 19 χρόνια νεότερος από τον Bernie Ecclestone, γνωρίζει άριστα το παρασκήνιο στη F1, αλλά και από επιχειρήσεις όντας ο ίδιος επιχειρηματίας (Lauda Air, Niki)από οικογένεια μεγαλοεπιχειρηματιών.

Οι επικριτές του Bernie Ecclestone τονίζουν πως η F1 δεν κάνει αρκετά για ν’ αναπτυχθεί στα new media και εικάζουν πως πιθανόν ένας άνθρωπος της ηλικίας του δεν τα κατανοεί στο σύνολό τους. Ο Niki Lauda έχει το ειδικό βάρος για έναν τέτοιο ρόλο, μένει να μάθουμε αν οι μέτοχοι θ’ αποφασίσουν την αλλαγή και αν θα τον πλαισιώσουν με μια ομάδα ικανών στελεχών πράγμα απαραίτητο για μια τόσο μεγάλη παγκόσμια επιχείρηση όπως η F1.

Advertisement
Advertisement

Lauda-autographs640