Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

O Kimi Raikkonen… φαντάρος (video)

Ελλάδα 14:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

O Kimi Raikkonen… φαντάρος (video)

FORMULA 1

O Kimi Raikkonen… φαντάρος (video)

FORMULA 1

Δεν χρειάζεται ούτε κάποια είδηση ούτε κάποια ιδιαίτερη αφορμή για να θεωρηθεί… κατάλληλη στιγμή για ένα video με πρωταγωνιστή τον Kimi Raikkonen.

Advertisement
Advertisement

Ειδικά ένα video σαν κι αυτό, με τον δημοφιλή οδηγών αγώνων σε ένα ρόλο εντελώς διαφορετικό από εκείνον στον οποίο τον έχουμε συνηθίσει. Ξεχάστε τον πράο χαρακτήρα, με τη φωνή που μετά βίας βγαίνει από το στόμα του και συνήθως αφορά ντεσιμπέλ που φλερτάρουν με το μηδέν.

Το video… διαμάντι από το παρελθόν, αφορά στην εποχή που ο «Iceman» έκανε τη θητεία του στον Φινλανδικό στρατό! Μας ταξιδεύει πίσω στο χρόνο, στις αρχές της χιλιετίας, όταν ενώ ανήκε στη Sauber έκανε την υποχρεωτική του θητεία.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2007 είχε τότε το βαθμό του δεκανέα και οι σκηνές όπου δίνει εντολές σε οπλίτες και ειδικά που τους… επιθεωρεί, σίγουρα θα σας φτιάξουν την ημέρα. Δείτε περισσότερα στο video που ακολουθεί…

Advertisement
Advertisement

Όσο για το κερασάκι στην τούρτα, αφορά ένα παράπτωμα του. Ο Kimi είχε βγει «σκαστός» με ένα φίλο του και όπως ήταν μαθηματικά βέβαιο, κατέληξαν μεθυσμένοι. Η προσπάθεια να μπουν κρυφά στο στρατόπεδο ήταν τραγελαφική. Η στρατιωτική αστυνομία εντόπισε γρήγορα και εύκολα τον φίλο του, όχι όμως και τον Raikkonen που σκαρφάλωσε τοίχους, σύρθηκε σε χαντάκια και κατάφερε να βρεθεί στον κοιτώνα – έστω και γεμάτος λάσπες και φύλλα.

Ο Φινλανδός νόμιζε πως την είχε γλιτώσει αλλά δεν ήξερε πως ο φίλος του είχε αποκαλύψει πως ήταν συνοδοιπόροι στις ατασθαλίες. Όταν οι στρατονόμοι τον βρήκαν κάτω από το κρεβάτι του (!) και γεμάτο λάσπες, τον ρώτησαν πως κατάφερε να μπει μέσα στο στρατόπεδο αφού πέρα από τα φυσικά και τα τεχνικά εμπόδια, υπήρχαν και σκυλιά.

Advertisement

Η απάντηση ήταν κλασική απάντηση Kimi: «Μα αυτά δεν μας μαθαίνετε εδώ; Πώς να κινούμαστε σαν ανιχνευτές;»

Οι 20 μέρες «φυλακή» που εισέπραξε, φημολογείται πως ήταν ανεπίσημο ρεκόρ για τη μονάδα του Raikkonen.

Advertisement