Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

O Hamilton απέκτησε δικό του ενεργειακό ποτό

Ελλάδα 6:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

O Hamilton απέκτησε δικό του ενεργειακό ποτό

FORMULA 1

O Hamilton απέκτησε δικό του ενεργειακό ποτό

FORMULA 1

Κάθε αστέρι του μαγικού κόσμου της Formula 1 έχει συνεργασίες που είτε σχετίζονται με την ομάδα του είτε όχι, τον τοποθετούν σε πρωταγωνιστικό ρόλο σε κάθε λογής καμπάνιες. Είδη ρουχισμού, ρολόγια, τώρα στην περίπτωση του Lewis Hamilton, ενεργειακό ποτό!

Advertisement
Advertisement

Ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ανακοίνωσε πρόσφατα την επίσημη, προσωπική συνεργασία του με τη Monster Energy, της οποίας αποτελεί πλέον αθλητή. Κι όχι μόνο αυτό αλλά πλέον υπάρχει ειδική γεύση, με τη δική του υπογραφή που θα βρίσκεται σύντομα στα ράφια σε όλη την Ευρώπη. Ακριβώς όπως συμβαίνει με έναν άλλο θρύλο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, τον Valentino Rossi!

Το «44» είναι το race number του Βρετανού, αυτό με το οποίο ξεκίνησε την καριέρα του και με το οποίο κέρδισε τους τίτλους του ως οδηγός της Mercedes. Πηγή έμπνευσης για το σχεδιασμό του κουτιού, αποτέλεσαν το κράνος του Lewis αλλά και τα τρία πρωταθλήματα που έχει κερδίσει – εξού και τα αστέρια.

«To Candy Red είναι ένα χρώμα που με αντιπροσωπεύει πλήρως. Είναι ένα ωραίο έντονο χρώμα και το design είναι εμπνευσμένο από τις ρίγες του κράνους μου. Είμαι συνδεδεμένος με το Monster εδώ και πέντε χρόνια και πάντα ήθελα να έχω το δικό μου energy drink. Τώρα το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Είμαι ενθουσιασμένος που το ’44’ επιτέλους κυκλοφορεί», είπε ο οδηγός της Mercedes.

Advertisement
Advertisement

ham-monster-e640short ham-monster-c640short

Από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος της Monster στην Ευρώπη,  Jimmy Goodrich, συμπλήρωσε: «Ο Lewis είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος αθλητής. Η ενέργεια και το πάθος που έχει σε όσα κάνει είναι αντίστοιχο του πάθους που έχουμε για καινοτομία. Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μας μαζί του. Είμαστε σίγουροι πως ο κόσμος θα το αγαπήσει».