Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

O Hakkinen εκθειάζει τον Bottas!

Ελλάδα 13:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

O Hakkinen εκθειάζει τον Bottas!

FORMULA 1

O Hakkinen εκθειάζει τον Bottas!

FORMULA 1

Μπορεί τους Mika Hakkinen και Valtteri Bottas να συνδέουν περισσότερα από την κοινή εθνικότητα, όμως τα καλά λόγια του δύο φορές παγκόσμιου πρωταθλητή για τον νικητή του Grand Prix Αυστραλίας, είναι αν μη τι άλλο δικαιολογημένα.

Advertisement
Advertisement

Ο Φινλανδός πήρε εμφατικά τη νίκη στην πρεμιέρα του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1, «απαντώντας» με τον καλύτερο τρόπο στην έντονη κριτική που είχε δεχθεί στην μέτρια η αλήθεια είναι περυσινή σεζόν του.

Μετά το πέσιμο της καρό σημαίας στη Μελβούρνη, ο Hakkinen έγραψε για τον συμπατριώτη του στη στήλη που έχει για να σχολιάζει τους αγώνες για τη Unibet.

«Ο Valtteri ξεκαθάρισε στην ομάδα μέσω team radio πως ήθελε εκείνον τον επιπλέον βαθμό και παρότι ο νέος του μηχανικός αγώνα, Riccardo Musconi, του είπε να πάει χαλαρά στον τερματισμό, κυνήγησε τον καλύτερο γύρο. Το ίδιο και οι άλλοι βασικοί ανταγωνιστές του αλλά ο Valtteri ήταν εκείνος που το πέτυχε. Άλλη μία ψυχολογική ώθηση. Και ήταν ωραίο και το μήνυμά του μέσω ασυρμάτου προς όσους του ασκούσαν κριτική. Ξέρει πως έχει το ταλέντο, επικεντρώθηκε στο να ξεκινήσει δυναμικά τη σεζόν και μετέτρεψε όλη την αρνητική ενέργεια από την κριτική, σε αποφασιστικότητα», έγραψε ο Hakkinen.

Advertisement
Advertisement

O Bottas πήρε 25 βαθμούς για τη νίκη και έναν για τον ταχύτερο γύρο, βάσει του νέου κανονισμού που τέθηκε σε ισχύ φέτος. Πάει λοιπόν στο Μπαχρέιν για τον δεύτερο γύρο της σεζόν, απολαμβάνοντας προβάδισμα 8 πόντων έναντι του teammate του, Lewis Hamilton.