Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Νέες φήμες: Αισιοδοξία για τον Σουμάχερ;

Ελλάδα 14:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέες φήμες: Αισιοδοξία για τον Σουμάχερ;

FORMULA 1

Νέες φήμες: Αισιοδοξία για τον Σουμάχερ;

FORMULA 1

Μία δήλωση του Bernie Ecclestone κάνει το γύρο του κόσμου και αφήνει παράθυρο αισιοδοξίας για την πορεία της υγείας του Michael Schumacher.

Advertisement
Advertisement

Καθώς από την πλευρά της οικογένειας του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή υπάρχει απόλυτη σιγή σχετικά με την κατάστασή του, πεντέμιση χρόνια μετά το ατύχημα που είχε κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις, τα ΜΜΕ κυνηγούν διακαώς νέα σχετικά με τον Γερμανό.

Κι αυτή τη φορά, έχουμε να κάνουμε με τις δηλώσεις του πρώην κατόχου των εμπορικών δικαιωμάτων της Formula 1, που μπορούν να ερμηνευτούν ποικιλότροπος. Δηλώσεις που έγιναν σε παρουσίαση του ντοκιμαντέρ «Schumacher» που θα κυκλοφορήσει στις 5 Δεκεμβρίου του 2019.

Όταν λοιπόν ρωτήθηκε για τον θρύλο της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ο 88χρονος απάντησε: «Δεν είναι μαζί μας αυτή τη στιγμή. Όμως όταν θα είναι καλύτερα, θα απαντήσει όλες τις ερωτήσεις σας».

Advertisement
Advertisement

Χωρίς ο Βρετανός να πει κάτι συγκεκριμένο, τα λόγια του αφήνουν να εννοηθεί πως η πορεία της αποθεραπείας του είναι τέτοια που ίσως να αλλάξει τα έως τώρα δεδομένα.

Ωστόσο, όπως πάντα, δεν πρέπει να θεωρούμε δεδομένο τίποτα που δεν προέρχεται από την οικογένεια Schumacher και την εκπρόσωπό της, Sabine Kehm.