Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

O CEO της F1 απαξιώνει τη Formula E

Ελλάδα 11:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

O CEO της F1 απαξιώνει τη Formula E

FORMULA 1

O CEO της F1 απαξιώνει τη Formula E

FORMULA 1

Μπορεί πολλοί να θεωρούν πως η Formula E αποτελεί απειλή για τη Formula 1, ωστόσο ο CEO της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, Chase Carey, δεν συμμερίζεται αυτή την άποψη.

Advertisement
Advertisement

Ο Αμερικανός ρωτήθηκε από το τηλεοπτικό δίκτυο CNN σχετικά αλλά ήταν κατηγορηματικός.

«Σίγουρα η Formula E δεν αποτελεί απειλή για τη Formula 1. Έχουμε ανταγωνισμό από κάθε μορφή αγώνων αλλά το σημαντικό για εμάς δεν είναι τι κάνουν οι άλλοι αλλά να επικεντρωνόμαστε σε όσα κάνουν το δικό μας τόσο ξεχωριστό. Συνδυάζει τεχνολογία και μάχες, σου ταρακουνά τις αισθήσεις. Είναι ένα σπορ με απίστευτους οδηγούς, που παίρνουν μεγάλα ρίσκα και πρέπει να έχουν σπουδαίο ταλέντο. Είναι ένα πραγματικό θέαμα, όχι ένα δίωρο event», είπε ο Carey.

Advertisement
Advertisement

Όση αλήθεια κι αν κρύβουν τα παραπάνω λόγια του Carey και παρότι τα επίπεδα δημοτικότητας των δύο θεσμών είναι εκ διαμέτρου αντίθετα, δεν μπορεί κανείς να αγνοήσει πως υπάρχουν τομείς που η Formula E διαπρέπει.

Όπως για παράδειγμα στην προσέλκυση μεγάλων κατασκευαστών αφού στη σεζόν 2019/2020 που μόλις ξεκίνησε, συμμετέχουν μεταξύ άλλων οι Audi, Mercedes, Porsche, BMW, Nissan και Jaguar!

Βέβαια και εδώ υπάρχει αντίλογος, καθώς το κόστος εμπλοκής είναι κατά πολύ μικρότερο εκείνης στον μαγικό κόσμο της Formula 1.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Τελευταίο F1 Vlog της σεζόν με «συνοδηγό» την Αριάνα Παπαγιάννη
Pit Stop σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας (video)
Έχει δρόμο ακόμα μπροστά του ο Schumacher

Advertisement