Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ο Brawn εκθειάζει τον Bottas

Ελλάδα 20:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο Brawn εκθειάζει τον Bottas

FORMULA 1

Ο Brawn εκθειάζει τον Bottas

FORMULA 1

Ανάμεσα στις προσωπικότητες της Formula 1 που έχουν εντυπωσιαστεί από τις φετινές εμφανίσεις του Valtteri Bottas είναι και ο Ross Brawn.

Advertisement
Advertisement

Ο αγωνιστικός διευθυντής της Formula 1 αναφέρθηκε στο ξεκίνημα του οδηγού της Mercedes, ειδικά σε σχέση με τον teammate του και πέντε φορές παγκόσμιο πρωταθλητή Lewis Hamilton.

«Ο Valtteri Bottas ανέβηκε επίπεδο για να μπορέσει να αντιμετωπίσει τον εξαιρετικό παγκόσμιο πρωταθλητή Lewis Hamilton. Έχω δει πως μπορεί ένας οδηγός να υποφέρει όντας σε μία ομάδα με έναν πραγματικά σπουδαίο πρωταθλητή. Κι ο Lewis είναι ένας από τους σπουδαιότερους που είχαμε ποτέ. Μπορεί να είναι τρομακτικό για έναν οδηγό και να τον οδηγήσει στο να αποδίδει μακριά από το πραγματικό του επίπεδο. Ο Valtteri κατάφερε να ξεφύγει από αυτή την παγίδα και έχει δείξει κότσια και αποφασιστικότητα στους πρώτους τέσσερις αγώνες της σεζόν. Ειδικά στο πως έχει κοντράρει τον Lewis στις κατατακτήριες δοκιμές. Ήταν πραγματικά εντυπωσιακό», είπε ο Brawn με τις δηλώσεις του να φιλοξενούνται στο planetf1.com.

Advertisement
Advertisement

Όσο για την αναφορά του Γερμανού σε παλαιότερες καταστάσεις, προφανώς αναφέρεται στην εποχή κυριαρχίας της Ferrari με ηγετική μορφή τον Michael Schumacher.