Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

O Alonso στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Ferrari!

Ελλάδα 22:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

O Alonso στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Ferrari!

FORMULA 1

O Alonso στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Ferrari!

FORMULA 1

O Ισπανός οδηγός της McLaren πλέον, εκπλήρωσε την τελευταία του υποχρέωση με τη Ferrari παρευρισκόμενος στην ετήσια Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Ιταλικής εταιρείας.

Advertisement
Advertisement

TOY ΤΑΚΗ ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ

Η βασική διαφορά σε σχέση με πέρυσι για τη χθεσινοβραδινή γιορτή ήταν η πληθώρα νέων προσώπων. Από το CEO του γκρούπο FIAT, Sergio Marchionne αλλά και τον John Elkann της οικογενείας Agnelli, μέχρι τον CEO της Ferrari Amedeo Felisa και το καινούργιο επικεφαλής της ομάδας F1, Maurizio Arrivabene, ο μόνος σταθερός ήταν ο Piero Ferrari.

Το κλίμα ήταν γιορτινό και ευχάριστο καθότι ως εταιρεία η Ferrari είχε την καλύτερη χρονιά στην ιστορία της από πωλήσεις και κέρδη η απόδοση όμως της ομάδας F1 παραμένει αγκάθι. Για πρώτη φορά από το 1993 η Scuderia έκλεισε τη χρονιά χωρίς νίκη, πράγμα που οι τιφόζι ελπίζουν ν’ αλλάξει το 2015 με το δίδυμο Vettel-Raikkonen.

Advertisement
Advertisement

Ο Marchionne απευθυνόμενος στα μέλη της ομάδας είπε: «Υπάρχουν εδώ μέσα πολλοί ταλαντούχοι άνθρωποι, ρόλος μου είναι να σας δώσω τα απαραίτητα μέσα ώστε μαζί με το φανταστικό δίδυμο οδηγών που έχουμε να δώσετε μάχη για τις πρώτες θέσεις. Γι’ αυτό αποφάσισα να δώσω τη θέση του επικεφαλής στον Arrivabene ώστε να σιγουρέψω ότι η Ferrari έχει αποτελεσματική διοίκηση. Τον εμπιστεύομαι απόλυτα ξέρει καλά τον κόσμο της F1 και έχει την ικανότητα να οδηγήσει τη Scuderia αυτή τη δύσκολη περίοδο γι’ αυτήν αλλά και τη F1 γενικότερα. Να μη φοβάστε τις αλλαγές να προλαμβάνεται και να έχετε το κουράγιο να παρουσιάζεται νέες ιδέες. Ξέρω ότι μπορείτε να το κάνετε και αυτό χρειάζεται τώρα η Ferrari»

Διακρίνονται από αριστερά προς τα δεξιά: Ferrari, Arrivabene, Marchionne, Felisa και Elkann