Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Νέο F1 Vlog για το GP Στυρίας (video)

Ελλάδα 5:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο F1 Vlog για το GP Στυρίας (video)

FORMULA 1

Νέο F1 Vlog για το GP Στυρίας (video)

FORMULA 1

Νέο επεισόδιο για το F1 Vlog, με όλο το παρασκήνιο από το Grand Prix του της Στυρίας, ενός αγώνα δίχως ανατροπές και απρόοπτα αλλά που όπως πάντα, πρόσφερε άφθονο υλικό για σχολιασμό!

Advertisement
Advertisement

Για έκτη σεζόν ο Πάνος Σεϊτανίδης (a.k.a. @SeitanF1) μεταφέρει με εναλλακτικό τρόπο όσα συμβαίνουν στις πίστες του κόσμου. Και το κάνει με «συνοδηγό» και φέτος, τον ειδικό συνεργάτη της εκπομπής και ανεξάρτητο αγωνοδίκη, Χάρη Τρακάρη, που σχολιάζει με τον δικό του χιουμοριστικό τρόπο όσα συμβαίνουν στις πίστες. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, καταπιάνεται με… φλιπεράκια και τοπικές βροχοπτώσεις.

Στο όγδοο φετινό επεισόδιο, αποκαλύπτεται μεταξύ άλλων η φάρσα που έκανε ο Max Verstappen στον Valtteri Bottas, που την πάτησε με θεαματικό τρόπο, ενώ ο Τάκης Πουρναράκης αναλύει στην ειδική ενότητα «Tech Talk» τους νέους κανονισμούς σε ότι αφορά στα pit stop, που αναμένεται να κόψουν την φόρα του pit crew της Red Bull Racing.

Καλεσμένος στο F1 Vlog είναι ο Ευτύχιος Έλληνας, ο ταλαντούχος οδηγός αγώνων που πήρε νίκες στο GP3 Series, βαθμούς στο GP2 Series (σ.σ. οι σημερινές Formula 3 και Formula 2 αντίστοιχα) και έφτασε μία ανάσα από το μαγικό κόσμο της Formula 1. Τώρα μάχεται στο Porsche Supercup και πέραν την άποψής του για τη φετινή μάχη του τίτλου, αναλύει τις απαιτήσεις του Red Bull Ring και μιλάει για τη συνέχεια της εντυπωσιακής καριέρας του!

Advertisement
Advertisement

Δείτε περισσότερα πατώντας play στο video που ακολουθεί!

Διαβάστε επίσης:
Οι πρώτες εικόνες μονοθεσίου του 2022 σε κανονικό μέγεθος
F1: Επιτέλους αλλάζει η πίστα του Abu Dhabi
O Hamilton θέλει νέο συμβόλαιο πριν πάει διακοπές