Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Νέες διαψεύσεις από Vettel

Ελλάδα 2:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέες διαψεύσεις από Vettel

FORMULA 1

Νέες διαψεύσεις από Vettel

FORMULA 1

Μετά την πρώτη διάψευση των σεναρίων που τον ήθελαν να σκέφτεται την αποχώρηση από τη Formula 1, ο Sebastian Vettel βάζει ξεκάθαρα τέλος σε αυτή την ιστορία.

Advertisement
Advertisement

Στο NewsAuto όπου οι πιστοί μας αναγνώστες ξέρετε πως δεν αναπαράγουμε φήμες ελαφρά τη καρδία και πάντα αξιολογούμε την πηγή τους αλλά και ενδεχόμενες προθέσεις τους, πήραμε εξ αρχής σαφή θέση κόντρα στο ρεύμα.

Και ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής επιβεβαίωσε εκ νέου το σκεπτικό μας, δηλώνοντας πως όχι μόνο δεν σκέφτεται την αποχώρηση από την ενεργό δράση αλλά επικεντρώνεται στον στόχο που ακόμα δεν έχει πετύχει με τη Ferrari.

«Δεν ξέρω πως προέκυψαν αυτές οι φήμες, δεν έχω πει ποτέ κάτι τέτοιο. Μπορώ να σταματήσω από τη Formula 1 όποτε θέλω και υποθέτω πως και η ομάδα μπορεί να με διώξει όποτε θέλει, όμως είμαι χαρούμενος σε αυτή την ομάδα και πιστεύω το ίδιο και η ομάδα με εμένα. Είμαι πολύ πεινασμένος για επιτυχίες και έχω μία αποστολή εδώ, να κερδίσουμε τον τίτλο. Αυτό είναι το μοναδικό πράγμα που με νοιάζει, να κερδίζω με τη Ferrari. Γι’ αυτό κοπιάζω. Αυτή τη στιγμή δεν κερδίζουμε άρα κάντε τα μαθηματικά, έχουμε ακόμα εκκρεμότητες», είπε ο Vettel στο motorsport.com.

Advertisement
Advertisement

Στη συνέχεια, ο Γερμανός ρωτήθηκε από το εν λόγω μέσο για τα συναισθήματά του όταν διάβασε τα σχετικά δημοσιεύματα.

«Δεν ξέρω ποιος εφηύρε αυτή τη φήμη, ποτέ δεν είπα κάτι που να μπορεί να οδηγήσει σε αυτό το συμπέρασμα. Δεν με ενοχλεί όμως. Καταλαβαίνω πως ένα κομμάτι της δουλειάς σας ως δημοσιογράφοι, είναι να παρουσιάσετε κάτι ενδιαφέρον. Εσείς κάνετε ότι θέλετε, εγώ κάνω ότι θέλω», είπε ο 31χρονος.

Advertisement

Ο Vettel έχει συμβόλαιο με τη Scuderia Ferrari και για το 2020.