Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Νέα «βέλη» της Red Bull κατά της Renault

Ελλάδα 2:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα «βέλη» της Red Bull κατά της Renault

FORMULA 1

Νέα «βέλη» της Red Bull κατά της Renault

FORMULA 1

Μπορεί ο δωδεκαετής γάμος των Red Bull και Renault να έχει ολοκληρωθεί καθώς οι «ταύροι» στο  2019 θα χρησιμοποιούν υβριδικές μηχανές της Honda, ωστόσο ο «πόλεμος» λέξεων ανάμεσα στις δύο πλευρές καλά κρατεί!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Όντας σαφώς ανεπηρέαστος από το πνεύμα των Χριστουγέννων, ήταν ο Christian Horner αυτός που τα έβαλε με την διοίκηση της γαλλικής εταιρείας.

«Τα εύσημα όταν πρέπει τα δίνουμε. Στο Μεξικό είχαμε μία υβριδική μηχανή ικανή να πάρει τη νίκη, το ίδιο συνέβη στην Αυστρία αλλά και την Κίνα. Στο Μονακό ήμασταν τυχεροί, ακόμα και χωρίς MGU-K. Όμως σε όλα τα άλλα σιρκουί, ήμασταν ανήμποροι. Έχω θαυμασμό για όλους τους εργαζόμενους στη Renault, ειδικά όσοι συνεργάστηκαν μαζί μας, στα γκαράζ, δούλευαν ασταμάτητα συνέχεια. Αλλά νομίζω πως προδόθηκαν από την έλλειψη δέσμευσης από πλευράς της διοίκησης, στους τομείς της αξιοπιστίας και της εξέλιξης», είπε ο Horner στο βρετανικό Autosport.

Advertisement
Advertisement

riccia-aus18-c640tall

Κοινώς ήταν καρφί σχετικά με τις προθέσεις των «μεγάλων κεφαλιών» της γαλλικής εταιρείας. Θυμίζουμε πως την επόμενη αγωνιστική σεζόν η Renault θα εξακολουθεί θα έχει την εργοστασιακή της ομάδα αλλά και συνεργασία με τη McLaren.