Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Montezemolo: Αστείο η επιλογή Horner ως αντί-Bernie

Ελλάδα 9:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Montezemolo: Αστείο η επιλογή Horner ως αντί-Bernie

FORMULA 1

Montezemolo: Αστείο η επιλογή Horner ως αντί-Bernie

FORMULA 1

Πριν από μερικές ημέρες ο Bernie Ecclestone ανέφερε τον επικεφαλής της Red Bull Racing, Christian Horner, ως ιδανικό διάδοχο του στα ηνία της Formula 1. Ωστόσο, η ιδέα αυτό κάθε άλλο παρά άρεσε στον πρόεδρο της Ferrari Luca di Montezemolo.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

O Ιταλός χαρακτήρισε μάλιστα «ανέκδοτο» τα παραπάνω καθώς θεωρεί πως ίσως η παρουσία ενός μέχρι πρότινος αντιπάλου ή τελοσπάντων κάποιου που είναι ήδη μέλος του σπορ θα έπληττε τα συμφέροντα της Ferrari.

Από τη πλευρά του όμως ο αισίως 83χρονος Ecclestone, θέλει να τον διαδεχθεί ένα μάνατζερ με εξαιρετικές ικανότητες και προοπτική. Κι αν αναλογιστεί κανείς πόσα έχει πετύχει ο Horner στα μόλις 40 χρόνια του, σίγουρα δεν πρόκειται για περίπτωση που μπορεί να αποκλειστεί απερίσκεπτα.

Advertisement
Advertisement

Θα έπρεπε επίσης ο Montezemolo να μπει και… στα παπούτσια των άλλων ομάδων της Formula 1. Μόλις πριν από τέσσερα χρόνια, ο επί σειρά ετών επικεφαλής της Ferrari και πρωτομάστορας της αυτοκρατορίας που χτίστηκε με τον Michael Schumacher, o Jean Todt, μεταπήδησε σε έναν εξίσου (αν όχι περισσότερο) κομβικό ρόλο που απαιτεί ουδετερότητα: αυτόν του προέδρου της FIA.

Αν λοιπόν ο επικεφαλής της Ferrari μπορεί ξαφνικά να διοικήσει τη Παγκόσμια Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου αθλητισμού, γιατί να μη μπορεί ο επικεφαλής της Red Bull Racing να διοικήσει τη FOM;

O Alonso «έπιασε» ήδη δουλειά ενόψει 2014. Διαβάστε περισσότερα εδώ.