Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Μιλάει με Ricciardo η McLaren

Ελλάδα 2:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μιλάει με Ricciardo η McLaren

FORMULA 1

Μιλάει με Ricciardo η McLaren

FORMULA 1

Ενώ μέχρι πρότινος ο Daniel Ricciardo φερόταν να ζυγίζει τις επιλογές του ενόψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1 του 2019 ανάμεσα στις Red Bull Racing, Ferrari και Mercedes, στο περιθώριο του γαλλικού Grand Prix τοποθετήθηκαν δύο ακόμα ομάδες στη λίστα πιθανών προορισμών.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Αυτές είναι η Renault και η McLaren, με όσες πιθανότητες αυτές μπορεί να έχουν να πείσουν τον Αυστραλό όντας φέτος τόσο μακριά από το Top3. Σύμφωνα με δημοσιεύματα η βρετανική ομάδα έχει τον τρόπο αν δελεάσει τον οδηγό από το Πέρθ κι αυτός είναι το παχυλό συμβόλαιο.

Ακούστηκαν και ποσά της τάξης των 20 εκατομμυρίων ευρώ σε μηνιαία βάση, τα οποία θα μπορούσαν να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα εφόσον αποχωρήσει από τη McLaren ο Fernando Alonso. Και είναι χρήματα που δύσκολα θα δώσει στον Ricciardo η Red Bull.

Advertisement
Advertisement

Στο Paul Ricard λοιπόν, ο αγωνιστικός διευθυντής της McLaren, Eric Boullier, ρωτήθηκε σχετικά και η απάντησή του μόνο τέλος δεν έβαλε στα σενάρια.

«Προφανώς αγαπάμε τον Daniel, προσωπικά τον γνωρίζω πολλά, πολλά χρόνια. Κάνει πολύ καλή δουλειά με τη Red Bull. Εφόσον ένας οδηγός αυτού του βεληνεκούς είναι ελεύθερος στην αγορά, είναι λογικό να προσπαθήσεις να κάνεις κάποιες συζητήσεις μαζί του. Όμως σε αυτή την περίοδο της σεζόν, είναι ακόμα πολύ νωρίς για να αρχίσουμε να συζητάμε τη μελλοντική μας σύνθεση. Είναι λοιπόν ήπιες συζητήσεις ακόμα», είπε ο Boullier στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters.

riccia-aus18-c640tall

Advertisement

Ο Ricciardo έχει κατακτήσει φέτος δύο νίκες και είναι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Μπορείτε να διαβάσετε αποκλειστική συνέντευξη του «Honey Badger», αυτή την Κυριακή 1η Ιουλίου, στο περιοδικό CAR που κυκλοφορεί εντελώς δωρεάν με το Πρώτο Θέμα.

Advertisement