Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Μία βόλτα στο βρεγμένο Σίλβερστον (video)

Ελλάδα 19:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μία βόλτα στο βρεγμένο Σίλβερστον (video)

FORMULA 1

Μία βόλτα στο βρεγμένο Σίλβερστον (video)

FORMULA 1

Επιτέλους μετράμε αντίστροφα για την έναρξη του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1 και ομάδες και οδηγοί προσπαθούν να προετοιμαστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Advertisement
Advertisement

Ως γνωστόν, οι δοκιμές εξέλιξης απαγορεύονται στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού (με εξαίρεση τα προκαθορισμένα τεστ) κι έτσι οι μονομάχοι του 2020 χρειάστηκε να επιστρατεύσουν κάθε λογής λύση για να παρουσιαστούν ετοιμοπόλεμοι στην πρεμιέρα του Red Bull Ring στις 5 Ιουλίου.

Ένας εύκολος τρόπος για… ζέσταμα για τον οδηγό της McLaren, Lando Norris, ήταν να πάει στο κοντινό Σίλβερστον και να ξεσκουριάσει οδηγώντας μονοθέσιο της Formula 3! Κι επειδή ο καιρός ήταν κλασικό για βρετανικό καλοκαίρι, η ιστορική πίστα ήταν μούσκεμα!

Θυμίζουμε πως το σιρκουί του Νορθάμπτονσιρ θα φιλοξενήσει τον τέταρτο γύρο του αναθεωρημένου προγράμματος (Grand Prix Μεγάλης Βρετανίας, στις 2 Αυγούστου) αλλά και τον πέμπτο (Grand Prix 70η επετείου, στις 9 Αυγούστου).

Advertisement
Advertisement

Όσο για τον 20χρονο από το Μπρίστολ, ξεκινά τη δεύτερη σεζόν του στη Formula 1 ως οδηγός της McLaren, ενώ έχει επιβεβαιωθεί πως θα οδηγεί για λογαριασμό της και το 2021.

Πέρυσι έκλεισε τη χρονιά στην ενδέκατη θέση της τελικής βαθμολογίας οδηγών, με 49 πόντους στο ενεργητικό του και καλύτερο πλασάρισμα την έκτη θέση (στα Grand Prix Μπαχρέιν και Αυστρίας).

Δείτε την εντυπωσιακή βόλτα του Norris, στο video που ακολουθεί…

Advertisement

Διαβάστε ακόμα:
Ο Max Verstappen παρήγγειλε τη Ferrari των 1.6 εκατομμυρίων!

Advertisement

Ο Leclerc κάνει βόλτες με την SF100 στους δρόμους του Μαρανέλο (vid)

Το McLaren Group εξετάζει την πώληση μετοχών της ομάδας F1!