Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Μία νίκη αφιερωμένη στον Senna!

Ελλάδα 18:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μία νίκη αφιερωμένη στον Senna!

FORMULA 1

Μία νίκη αφιερωμένη στον Senna!

FORMULA 1

Ο Lewis Hamilton έχει ως ίνδαλμά του τον σπουδαίο Ayrton Senna και ποτέ του δεν το έκρυψε. Με κάθε ευκαιρία μιλάει για τον τρεις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή και από την Κυριακή 13/11, έχει το προνόμιο να έχει κατακτήσει την καρό σημαία μπροστά στο κοινό του Senna!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/seitanf1)

Το ήθελε πολύ, το κυνηγούσε χρόνια αλλά από το 2007 όταν και έκανε ντεμπούτο στη Formula 1, ο οδηγός της Mercedes δεν είχε καταφέρει να σταθεί στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Το έκανε τώρα.

«Από μικρός, πολύ μικρός ονειρευόμουν να κερδίσω εδώ στο Ιντερλάγκος. Μου φαίνεται απίστευτο, θα το συνειδητοποιήσω πιο μετά. Μετά από τόσα χρόνια που δεν κατάφερνα να κερδίσω εδώ. Είναι ένας δύσκολος αγώνας και τώρα ήταν ακόμα δυσκολότερος λόγω του βρεγμένου οδοστρώματος και της υδρολίσθησης», είπε ο Hamilton.

Advertisement
Advertisement

Βέβαια η όποια δυσκολία ήταν λόγω συνθηκών και όχι αγωνιστικά, αφού όπως είπε και ο ίδιος: «…ίσως ήταν η πιο εύκολη νίκη στα 10 χρόνια μου στην F1».

Με αυτή τη νίκη και με τον Rosberg δεύτερο, η διαφορά τους μειώθηκε στους 12 βαθμούς. Ο τίτλος λοιπόν θα κριθεί στον τελευταίο αγώνα της σεζόν, στις 27 Νοεμβρίου στο Άμπου Ντάμπι.