Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Μια ευχάριστη έκπληξη…

Ελλάδα 0:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μια ευχάριστη έκπληξη…

FORMULA 1

Μια ευχάριστη έκπληξη…

FORMULA 1

…έτσι χαρακτήρισε ο Fernando Alonso την απόδοση της McLaren-Honda MP4-30 στο Grand Prix Μαλαισίας. Παρότι η πρώτη του συμμετοχή σε αγώνα με τη νέα του ομάδα κράτησε μόλις 21 γύρους, ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής κρατάει τα θετικά από αυτή.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

«Ο ρυθμός μας ήταν ευχάριστα… καλός, καλύτερος απ’ ότι περίμενα. Όχι μόνο ακολουθούσαμε τους προπορευόμενους αλλά πλησιάζοντας στα pit stop, φτάναμε τις Red Bull. Ελπίζω στην Κίνα να κάνουμε άλλο ένα βήμα προς τα εμπρός. Τα προβλήματα αξιοπιστίας που αντιμετωπίζουμε, είναι φυσιολογικά λόγω των περιορισμένων χιλιομέτρων που καλύψαμε στις χειμερινές δοκιμές εξέλιξης. Όσα θα βρίσκαμε μπροστά μας εκεί, τα βρίσκουμε στους πρώτους αγώνες», είπε ο Alonso στο βρετανικό Autosport.

Ο 33χρονος εγκατέλειψε στη Σεπάνγκ από προβλήματα υπερθέρμανσης του συστήματος ERS, στον 31ο γύρο. Αυτή ήταν η πρώτη του εκκίνηση με τη McLaren από το 2007, καθώς είχε απουσιάσει από την πρεμιέρα της Αυστραλίας μετά από σύσταση των γιατρών λόγω του ατυχήματος που είχε στο τεστ εξέλιξης της Βαρκελώνης.

Advertisement
Advertisement

Στη Μαλαισία η βρετανική ομάδα είδε και τον έτερο οδηγό της, Jenson Button, να εγκαταλείπει λόγω προβλήματος στον υπέρ-τροφοδότη της μονάδας ισχύος.

Ο επόμενος αγώνας είναι στην Κίνα, στη Σαγκάη, την Κυριακή του Πάσχα. Θα προβληθεί Live από τον ΟΤΕ στις 9 το πρωί και σε μαγνητοσκόπηση από τον Alpha στις 4 το απόγευμα.