Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Mercedes: Πρωτάθλημα δια χειρός Brawn

Ελλάδα 16:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mercedes: Πρωτάθλημα δια χειρός Brawn

FORMULA 1

Mercedes: Πρωτάθλημα δια χειρός Brawn

FORMULA 1

Στη γερμανική ομάδα πανηγύρισαν τον πρώτο τίτλο στην ιστορία τους, δεν ξέχασαν όμως να δώσουν τα εύσημα και στον Βρετανό μηχανικό.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ

Καθότι ο Jules Bianchi παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο στην Ιαπωνία στη Mercedes δεν προέβησαν σε έξαλλους πανηγυρισμούς όμως γιόρτασαν την ιστορική στιγμή για την εταιρεία. Η εκδήλωση έγινε στην έδρα της ομάδας στο Μπράκλεϊ της Βρετανίας.

Μιλώντας σχετικά ο διευθυντής αγωνιστικών δραστηριοτήτων της εταιρείας, Toto Wolff ανέφερε: «Νιώθω περήφανος ως μέλος αυτής της ομάδας, οι βάσεις της οποίας μπήκαν από το Ross Brawn. Έπαιξε σπουδαίο ρόλο στην ομάδα και στο σημαντικό βήμα προόδου που κάναμε από το 2012. Σταθερά βελτιώναμε την απόδοσή μας λαμβάνοντας τις σωστές αποφάσεις και έχοντας τις ανάλογες δυνατότητες. Τα αφεντικά στη Στουτγάρδη συνειδητοποίησαν τι χρειάζονταν και αφού μςα το παρείχαν ήρθε το σημερινό αποτέλεσμα».

Advertisement
Advertisement

Ο Hamilton προτού παρασυρθεί από τις εκδηλώσεις αφιέρωσε τη νίκη του στη Ρωσία στην οικογένεια του Bianchi και στον ίδιο: «Ελπίζω λίγη θετική ενέργεια να τους βοηθήσει». Διαβάστε περισσότερα εδώ.