Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Mercedes: Μας εξέπληξε η Ferrari!

Ελλάδα 1:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mercedes: Μας εξέπληξε η Ferrari!

FORMULA 1

Mercedes: Μας εξέπληξε η Ferrari!

FORMULA 1

Στη γερμανική ομάδα αιφνιδιάστηκαν από την εξέλιξη του αγώνα όπου ο Αλόνσο είχε το ρυθμό με την F138 να περάσει τις δυο W04 και να τερματίσει μπροστά τους, παρότι εκκινούσε 9ος.

Advertisement
Advertisement

TOY TAKH ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ

Το σβήσιμο των κόκκινων φώτων στην πίστα του Σπα βρήκε τις Mercedes που εκκινούσαν από τις θέσεις 1 και 4 στις θέσεις 2 και 3, πριν τα μονοθέσια στρίψουν στην 4η στροφή του αγώνα στη “Λε Κομπ”. Ο Χάμιλτον είχε χάσει τη θέση του από το Φέτελ και ο Ρόσμπεργκ είχε περάσει το Γουέμπερ. Πίσω τους ήταν 4ος ο Μπάτον ενώ 5ος έστριβε ο Αλόνσο που κλείστηκε όσο μπορούσε στην 1η στροφή, απέφυγε τα προβλήματα και κέρδισε 4 θέσεις. Στη συνέχεια ο Ισπανός πέρασε με άνεση τη McLaren του Μπάτον αλλά και τις δυο Mercedes.

Μιλώντας σχετικά μετά το τέλος του αγώνα ο Ρόσμπεργκ τόνισε: “Περιμέναμε ότι θα υστερούσαμε λίγο σε ρυθμό από τις Red Bull αλλά δεν πιστεύαμε πως η Ferrari θα ήταν πιο γρήγορη από εμάς. Αυτό ήταν αναπάντεχο. Γενικά όμως είμαστε στη σωστή κατεύθυνση. Μπορεί να μην είχαμε την ταχύτητα για να κερδίσουμε σήμερα αλλά είμαστε σταθεροί. Πήραμε σημαντικούς βαθμούς για την ομάδα και έχουμε μπροστά μας κι άλλες ευκαιρίες για σπουδαία αποτελέσματα”.

Advertisement
Advertisement