Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Μένει στη Force India o Perez

Ελλάδα 8:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μένει στη Force India o Perez

FORMULA 1

Μένει στη Force India o Perez

FORMULA 1

Όπως όλα δείχνουν και παρά τη φημολογία των τελευταίων εβδομάδων, ο Sergio Perez θα παραμείνει στις τάξεις της Force India και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 του 2017.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/seitanf1)

Ο Μεξικανός έχει συμβόλαιο και για την επόμενη αγωνιστική σεζόν αλλά όπως καλά ξέρουμε, στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού τα συμβόλαια είναι για… να σπάνε! Το όνομά του «έπαιξε» πολύ για τη Williams αλλά και τη Renault. Στην πρώτη ως αντικαταστάτης του Felipe Massa που αποχωρεί από την ενεργό δράση (διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ), στη δεύτερη στο πλαίσιο της αντεπίθεσης της γαλλικής εταιρείας που προς το παρόν βρίσκεται κολλημένη στις τελευταίες θέσεις του grid.

Το περίεργο είναι πως όλο αυτό το διάστημα, ο Perez και οι άνθρωποι της Force India έχουν εντελώς διαφορετική στάση γύρω από το ζήτημα, όποτε μιλούν στους εκπροσώπους του Τύπου. Από τη μία ο 26χρονος έκανε συνεχώς λόγο για αβέβαιο μέλλον, την ώρα που από την ινδική ομάδα παρουσιάζονταν σίγουροι πως θα τον είχαν στις τάξεις τους και την επόμενη σεζόν.

Advertisement
Advertisement

Στα πρώτα 14 Grand Prix του 2016, ο Perez έχει μαζέψει 62 βαθμούς, με καλύτερα πλασαρίσματα τις τρίτες θέσεις σε Μονακό και Μπακού.